Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg dolog?.....
A baratommal 1 eve vagyok együtt. A kapcsolatunk teljesen ideális volt, amíg el nem kezdtünk beszélgetni a fiatalkorunkról, majd a 20as éveinkről.
Én meséltem a suliról munkáimról stb...ő meg elmondta, hogy 19 évesen belépett a légióba, leszolgált 5 évet, utána meg 34 éves koráig zsoldos volt itt meg ott afrikában meg az araboknál. Elbagatelizálta azzal, hogy tesióra szintű volt az egész, meg hogy szinte sose kellett lőnie.
Viszont a héten rendrakás közben fényképeket találtam egy fiókban...a képeken pózolnak a katonatársaival ez még oké.
De mikor halomba rakott néger ferfiak holtteste előtt röhögnek a kepen, a holttestteken a lába, kezében a gépfegyver, mint a vadászoknál mikor lelőnek egy szarvast...ez úgy kiverte a biztosítékot, hogy mikor hazajön én lefagyok. Megjön és én lefekszek aludni inkább. Ez megy 3 napja mióta láttam ezeket a fényképeket.
Ő meg persze nem erti mi van, kerdezget, de egyenlőre nem tudom ezt feldolgozni, hogy ő valószínűleg tömeggyilkos.
Hogyan beszéljem ezt meg vele.
7. A légiós a francia hadsereg külföldön is bevethető tagja.
Pont e miatt ismeretségeket szereznek afrikában, dél amerikában. És akkor a jobbakból és szélsőségesekből néha zsoldos lesz. A zsoldosok olyan katonák akik a szakterületükön profik. Összetoborozzák őket a Világ minden részéről és elvégzik az adott melót, csak nem egy országért, nem nemzetközi érdekekért, hanem mondjuk egy adott hadúr érdekében kiemelten sok pénzért.
Pl kompletten felszámolják a hadúr ellen felkelő fegyveres erőket.
De a feláldozhatók című sorozat karrikírozva ugyan de bemutatja ezt a világot.
Most hirtelen majdnem azt mondtam zsigerből, hogy az ilyentől azonnal menekülni kell.
De aztán jobban belegondoltam.
A körülményeken múlik minden. Mondjuk halomra lőtt sorkatonák (akik aztán végképp nem tehetnek róla, hogy egy debil vezető odaparancsolta őket) előtt pózolni tényleg ízléstelenség. De mondjuk... őszintén szólva, voltak a múltban olyan diktátorok (sőt, most is vannak), akiknek a hullája előtt teljesen megérteném, ha valaki ezer wattos mosollyal pózol. Mondjuk egy halom Boko Haram, vagy ISIS tag haláláért én sem tudnék könnyeket ejteni. Az meg, hogy pl. egy hasonló elnyomó szervezet alól felszabadították a lakosságot, nem ünneplendő dolog?
Szóval nagyon nem mindegy, hogy mik a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!