Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg világban létezik viszonzott szerelem, létezik hosszú kapcsolat???, a legőszintébben álltam hozzá mégis átvert
Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 11:33
1/18 anonim válasza:
Ritka a viszonzott szerelem és egy idő után valaki úgyis ráun a másikra.
3/18 anonim válasza:
Szerintem létezik, de nagyon ritka.
4/18 anonim válasza:
Az a ritka, hogy egymással kompatibilis (főleg értékrend, életcélok, kommunikáció) emberek legyenek szerelmesek egymásba. A gyakori az az, hogy csak testi vonzalom van és mindenféle romantikus beleképzelés a másikba.
5/18 anonim válasza:
Megesik az ilyen, túl kell lépni azon, ha bántanak.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem találok igazi társra mindenből ki vagyok ábrándulva belehazudnak a szemembe képmutatók világa
2022. dec. 8. 12:57
7/18 anonim válasza:
Pasik egy ido utan ugyis dobnak egy masik csajert
8/18 A kérdező kommentje:
Téged is fognak dobni előbb utóbb szerintem meg vannak olyanok akiket sosem dobnának mert igazán szeretve vannak de rendes vagy jólelkű
2022. dec. 8. 13:41
9/18 anonim válasza:
Ha mindig így jársz, akkor nem a világ a beteg, hanem te hozol rossz döntéseket. Nagyon tipikus a helyzeted, sokan esnek ugyanazokba a hibákba, mint te.
10/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem a megfelelő férfit szerettem akivel már az elején is bajok voltak a viselkedését illetően de azt álmomban sem hittem volna h megcsalt és ennyire semmibevesz és ki tudja
2022. dec. 8. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!