Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyenek a koszovoi alban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a koszovoi alban sracok es milyen szabalyokat kell betartani egy nonek egy alban sracnal?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A sztori roviden annyi hogy ismerkedek egy alban sraccal mar egy ideje es nyilvan en kapcsolatot szeretnek de o nem. Vagyis meg nem. Neha agressziv es ha kerdezek valami fontosat mindig csititgat. Hogy viselkedjek hogy belem szeressen es minden jol alkuljon koztunk? Milyen szabalyokat tartsak be hogy ne sertsem meg?

#szerelem #Albanferfiak
2022. dec. 8. 07:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%

"En amugy is alapbol fultagitos pc-s tetkos csaj vagyok"

Vajon lesz-e ertelme a fultagitonak a hijab alatt? 🤭

38F incel

2022. dec. 8. 08:12
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szóval elfogadja a szexet, de egyébként szégyell? Akkor annyira azért nem tetszel neki. És ilyet magyar srácban is igen sokat találhatsz, nem annyira egzotikus vonás.
2022. dec. 8. 08:13
 13/33 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem😂😂
2022. dec. 8. 08:13
 14/33 A kérdező kommentje:
Azert nem vallal fel mert az albanok nem mondanak magukrol amugy se semmit se a csaladjukrol se senkirol. Engem se vallalhat fel sot ugy tudom hogy ott a csalad donti el kit vehet felesegul. En mivel magyar vagyok nem hiszem hogy annyira toleralnak ezt a dolgot a szulok
2022. dec. 8. 08:15
 15/33 A kérdező kommentje:
Meg az a bajom hogy mivel alban, mas mint a magyarok izgat. Izgat mert szamomra egzotikus. Es ezert is akarom ezt annyira mert olyan kulonleges nekem o🥺 nem tudom hogy tudnam elviselni azt ha mas no lenne. Az ismerkedesunk elejen ramirt egy csaj hogy megol ha megegyszer irok a sracnak mert ok minden este egyutt alszanak egyutt vannak regota stb a srac azt mondta hagyjam mert bolond a csaj. Na ugyan ez van nalunk is majdnem mindennap nala alszok alig ir megy a veszekedes reszemrol mert sose kapok valaszt a kerdeseimre.. mindig maradjak kussba de ha meg meglatom elolvadok es kihagy az agyam😔😅
2022. dec. 8. 08:18
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezek az albán pékségek sokszor pénzmosodái ám a fehérgallérosoknak.
2022. dec. 8. 08:22
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

"de úgy érzem igen ott kuss a nevem.. "

Inkább ne akarj tole semmit.

2022. dec. 8. 08:36
 18/33 anonim ***** válasza:
82%
Te vagy akinek a becsípődése hogy állandóan a nemzetek felől érdeklődsz? Ezen a kérdéseden sokat gondolkodtál? Holnap tedd már fel légyszi azt, hogy milyenek a dél-wales-i férfiak, akiknek az apjuk marokkói, de Nepálban nőttek fel! Tök izgi lenne megtudni!
2022. dec. 8. 09:04
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Te magadtól vagy ilyen korlátolt, kislány? Nem akar tőled semmit. Agresszív. Leolt. Nem vállal fel. Muzulmán.

Tényleg önként akarsz a vesztedbe rohanni, mert "amúgy jól elvagyunk" meg jókat lehet vele vihogni? Nem lehetsz ennyire buta, ne haragudj. Utána meg ki leszel akadva, amikor valami nem tetszik majd neki és orrba vág. Ne lepődj meg.

2022. dec. 8. 09:28
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne haragudj, de okos nő nagyon nem így viselkedik… teljesen cseléd szerepet vettél fel! Egy cselédet meg nem szokás tisztelni! Se nem szeret, se nem tisztel. Előbb kezd magaddal a fejlődést!
2022. dec. 8. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!