Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az albán férfiakról?
Régről ismerem, gyakorlatilag mióta ide költöztek.
Kezdetben nagyon nem kedveltem, megmondom őszintén talán voltak előítéleteim is... vagy csak mert mindketten gyerekek voltunk, és megvolt közöttünk az a tipikus fiú-lány csipdelődés.
Ahogy teltek az évek, kamaszodott, egyre szemtelenebb lett én pedig még annyira se voltam rá kiváncsi mint korábban.
A munkám miatt engem elsodort az élet innen,de hazajöttem, és egy véletlen folytán találkoztunk össze a bevásárló központba, az egyik sarkon majdnem bele mentem.
Nagyon szép férfi lett belőle. Nem is értem hogy csavarhatta el a fejem... Miért is mondtam igent a kávé meghívására.
Elkezdtünk azóta randizgatni, mesélt a gyerekkoráról, az életéről, párkapcsolatairól.
Azt hiszem bele szerettem. Tévedtem mikor azt hittem, hogy egy tipikus vallásfanatikus.
Soha nem volt albán párja, eszi a disznó húst stb, szóval, eléggé "magyarosodott féleség".
Azonban az emberben ott egy félsz.
Ti összejönnétek vele?
Én 23,ő 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!