Bárki aki tud bármit is a az albán férfiakról! Vallás, házasság, szex, vérmérséklet Bármi? Esetleg akinek van albán ismerőse jelezze privátba.
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 22:53
2/5 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek a környéken albán férje volt, elváltak, a nőnek ítélték a gyereket, de elrabolta a fiút a faszi és kb évek óta nem látta a nő a fiát. Ilyen elmaradott, pláne muszlim terület férfijaival komoly kapcsolatba ne kezdj szerintem.
3/5 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem, hogy jut egy nőnek ilyesmi az eszébe...
4/5 anonim válasza:
Biztos vannak kivételek, de nagyon más kultúra, és hasonló tapasztalataim vannak velük (illetve közvetlen környezetemből származó), mint az előttem szólóknak. Ha nem muszáj, ne erőltesd. HA muszáj, akkor se.
5/5 anonim válasza:
Ismerőst "alkalmazta" Németországban.Alig bírt haza menekülni,mert nem fizetett,sőt fenyegetett egy esetleges "lelépés" esetén...Tróger aljadék népség.Megérdemlik,hogy a "kerítésen" fennakadt népség elborítsa és megnyúzza őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!