Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az albán pasik, ha nagyon beleszeretnek egy nőbe, akkor nem felejtik és ragaszkodnak hozzá? Igaz, hogy szüzek maradnak az igaziig?
Megismerkedtem egy albán sráccal, tetszik, nagyon édes, rengeteget bókol és szerelmet vallott nekem. Mindig hív magához, de ezzel várni akarok, mert nem akarok elsietni semmit. Nem tud magyarul, csak az alapokat, de mindent megértünk félszavakból és egy pillantásból.
Ő 25,én 22.
Nem foglalkozom olyan válasszal, mint "Ne foglalkozz vele, Ne foglalkozz albánokkal, Úgyis átbasz." stb. Kerüljenek az előítéletekkel élők! Köszi 🙂
En ugy tudom pont nem ilyenek
nagy nocsabaszok sajnos
Mikor fiatal voltam a varosunkban lakott 3 alban srac
jol neztek ki nagyon,sajnos sokan rafaragtak veluk
allitolag volt h lanyokat akartak kivinni eladni meg ku.vanak...
Egy ido utan feltem toluk😀
Tenyleg nagyon rosszakat meseltek roluk
Mit értesz az alatt, hogy akinek előítélete van, az ne írjon? Hogy aki nem adja alád a lovat és nem bólogat minden mondatodra, az ne is írjon? Na mindegy..
Ha Amerikában lennénk, akár a tejes dobozok oldalán is lehetnél majd, így maximum pár facebook posztban celebeskedhetsz majd. Sok sikert!
Ezt most hallom előszőr,hogy addig vár az albàn a szüzességével amíg az igazi jön.
Szerintem már az első kecskére azt hiszi,hogy az igazi.
Ha nagyon beléd szeret és neked valami majd nem tetszik,megnézheted magad.
Sok szerencsét és boldog kapcsolatot kívánok nektek.
attól, hogy albán még ugyanúgy legyen nyitva a szemed, van ott is mindenféle ember..
egyébként, igen, a szerelem egy csoda, legyél boldog vele..
eroszakosak vigyazz veluk
ha valamit nem ugy akarsz ahogy o agresszivvé is válhat
es faljak a noket...husegre hosszutavon ne nagyon szamits
sosem kezdenek ki albánnal😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!