Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyenek a koszovoi alban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a koszovoi alban sracok es milyen szabalyokat kell betartani egy nonek egy alban sracnal?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A sztori roviden annyi hogy ismerkedek egy alban sraccal mar egy ideje es nyilvan en kapcsolatot szeretnek de o nem. Vagyis meg nem. Neha agressziv es ha kerdezek valami fontosat mindig csititgat. Hogy viselkedjek hogy belem szeressen es minden jol alkuljon koztunk? Milyen szabalyokat tartsak be hogy ne sertsem meg?

#szerelem #Albanferfiak
2022. dec. 8. 07:03
1 2 3 4
 1/33 Noren1989 ***** válasza:
97%

Nyugi, a valósàgban biztos nem az Elrabolva filmek történnek meg!

Vagy mégis?

2022. dec. 8. 07:05
 2/33 anonim ***** válasza:
80%
Elfelejtheted a félrek**úrogatást és azt is, hogy majd lazán elhagyod ha meggondolod magad, különben a szeméttelepen végzed.
2022. dec. 8. 07:10
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, milyen származású egy srác, ha nem szeretne komoly kapcsolatot, te pedig igen, akkor minél jobban futsz utána és próbálod manipulálni, annál többet fogsz sírni. Ha agresszív, akkor pláne hanyagold, mert veled is csak egyre durvább lesz.
2022. dec. 8. 07:16
 4/33 anonim ***** válasza:
90%
Minek akarnál valakitől kapcsolatot, aki nem akar, ráadásul agresszív? Felejtsd el, és keress valaki mást!
2022. dec. 8. 07:26
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Mélytoroknál ne ellenkezz babám!
2022. dec. 8. 07:44
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Az albánok egyszerre muszlimok és cigányok. Szóval nőként ott kuss a neved, egyébként is alsóbbrendű fajból származol, tehát a házi rabszolgájának kell lenned, akit megalázhat, megcsalhat, megverhet, ha úgy tartja kedve.
2022. dec. 8. 07:51
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem bántott soha de úgy érzem igen ott kuss a nevem.. meg azt is gondolom hogy mas no is van a kepben. De elmondta hogy huseges lesz hozzam de viszont beteg az agya😂 jo az enyem is na😅 de amugy jol kijovunk egymassal sokat nevetunk csak en tobb szeretetre vagyok o meg mindig mondja hogy sok vagyok.. nem akar egyutt tusolni velem. Meg ilyenek. Kimondta hogy szeret de szerintem csak azert hogy tobb faszsaggal ne baszogassam
2022. dec. 8. 08:06
 8/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt a sracot mert honapokon keresztul csak neztem a peksegbe es sose nezett ram aztan egyik nap ram nezett ram mosolygott es bele szerettem. De viszont ideges volt amikor a tesojaval beszeltem.. szerintem rolam sose fognak tudni a csaladtagok. En amugy is alapbol fultagitos pc-s tetkos csaj vagyok🤷🏻‍♀️
2022. dec. 8. 08:08
 9/33 anonim ***** válasza:
71%
Úgyis meg fogsz tenni neki mindent, mert a nők körében menő aljanépekkel összejönni. Aztán majd ne csodálkozz, ha menekülnöd kell előle!
2022. dec. 8. 08:09
 10/33 A kérdező kommentje:
Jaa lehet igazatok van.. jobb lenne hagyni ezt mert sose leszek alban feleseg…
2022. dec. 8. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!