Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom tehetősebb,megvan/me...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tehetősebb,megvan/megvesz mindent amit akar magának,van ötletetek karácsoni ajándékra?

Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Miota vagytok együtt? Mi 3.5 éve, fotóalbumot keszitettem neki, mivel nem tudom, mit vehetnék valakinek, akinek mindene megvan! Remélem örülni fog neki. 😊
2022. dec. 7. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Szereti az édességet? Ha igen, süss neki egy tortát.

Esetleg, ha van valami szexuális vágya, add meg neki.

Ha szeret kimozdulni, lepd meg magatokat egy wellness hétvégével.

Vagy vegyél neki valami vicces dolgot.

2022. dec. 7. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Közös élményekről fotókönyv, megsütőd a kedvenc sütijét, élmény (autóvezetés, tandemugrás, VR élmény szoba, kövészet, rumkostoló, ginkostoló, stb.)

[link]

2022. dec. 7. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az élményajándék szerintem mindig szuper ötlet. Ma már szinte mindenre lehet ajándékkártyát kapni, nagy a választék. Te ismered, hogy mi érdekli. Szabadulószoba, különleges kempingezés, paintball, vagy bármi. Én mindig élményt ajándékozok, mert nem tudok mit venni a férjemnek, nem feltétlen anyagi okból, de ő megveszi magának ami kell. Amiket eddig ajándékoztam: repülőgép szimulátorban vezetés, wellness nap egy erdei faházban, borkóstoló, versenyautóvezetés, repülés szélcsatornában, 1-1 óra ilyen élményprogram nem olyan horror összeg, és legalább tényleg valódi élmény marad.
2022. dec. 7. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
Vegyél egy könyvet neki, ami arról szól, miért is állnak le a nők egy pénzes palival.
2022. dec. 7. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valami saját készítésű lenne a legjobb, szerintem. Már csak azért is, mert megvenni nem tudja. ;)
2022. dec. 7. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Miért kéne bármit is venni neki? Csinálj sütit, ételt az asztalra és meg is van oldva.
2022. dec. 7. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Egy filyúgyermek.
2022. dec. 7. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

szexszeánsz, kettesben.

az erotikus tőkédet tudod adni, ha mást nem is...

2022. dec. 7. 19:19
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Hármasozáshoz szervezel még egy csajt. Legszebb szülinapja lesz.
2022. dec. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!