Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kulfoldon el, nem akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kulfoldon el, nem akar velem beszelni de meg van ra az oka. Mit irjak neki hogy megessen rajtam a szive es ujra beszeljunk?

Figyelt kérdés

Megismertuk egymast, azt szerette volna ha ki megyek hozza dolgozni. En nem akartam bele menni, sokaig nem is mentem bele. Aztan azt mondtam rendben, ki megyek hozza. De mivel latta hogy felek milyen lesz kint, ezert azt mondta hogy eloszor csak menjek ki hozza 1-2 hetre aztan ha tetszik ott maradok es aztan intezzuk nekem a munkat.

Ebben maradtunk, amikor utoljara beszeltunk ebben allapodtunk meg.

Tudta, hogy nem szeretek itthon lenni de nem beszeltem errol neki, viszont az utolso beszelgetesunknel megkerdeztem tole, hogy mi lenne ha ugy mennék ki hozza hogy nem szolok a csaladomnak, csak elmegyek.

Azt mondta nem szeretne ha nem szolnek senkinek, mert mivan ha kerestetni fognak a rendorseggel vagy nem tetszik nekem az ottani elet. Es megkerdezte hogy csak muszajbol lennek akkor vele? Nem ereztem hogy ez a kerdes akkora baj lett volna, de sajnos az volt..onnantol kezdve azt hitte hogy en csak muszajbol akarok vele lenni, menekulni akarok itthonrol, es nekem mindegy hogy ki csak valaki mentsen meg.

Pedig ez nem igaz, kedveltem ot, ereztem mar iranta valamit, egy hetig ejjel nappal beszeltunk, terveztuk a kozos eletunket. Tudom hogy nem szorakozott, az lehetetlen.

Azota nem beszelunk, semmire nem irt vissza masnaptol.

Nagyon messze vagyunk egymastol, nem tudok vele beszelni sehogy, nem tudom meggyozni hogy ez az egesz nem ugy van ahogy o gondolja.

Nem tudom mit kene irnom neki, ugy erzem semmi ertelme mert mar elkonyvelte magaban hogy ki akarom hasznalni ot.

Soha nem beszeltem ennyit egy ferfivel sem, azt az enemet hozta ki belolem amirol nem is tudtam hogy letezik. Nem tudom hogyan lehetne hogy ujra beszeljunk..van meg eselyem? Mit kene tennem?

2022. nov. 29. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Felejtsd el!

Bármilyen szar is az életed, ő nem akar a megmentőd lenni, nyilvánvalóan nem vagy olyan önálló, hogy a saját éltedet megold, ő meg koloncot nem akar.

2022. nov. 30. 00:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem is akarom hogy a megmentom legyen. Elkezdtunk ismerkedni, ennyi. Nem tudtam hogy kulfoldon el, nem akartam ki menni. Igen, még nem tudom megoldalni az eletem, de nem akartam kolonc lenni. Az eletem miatt ne is ismerkedjek? Nem megmentot akartam. Arad beloled a rosszindulat
2022. nov. 30. 01:15
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

"egy hetig ejjel nappal beszeltunk, terveztuk a kozos eletunket"

Ezt te sem gondolhatod komolyan, ő meg nyilván nem is teszi, 1 hét az semmi beszélgetés szintjén sem, nemhogy közös jövőt nem érdemes erre tervezni, még gondolkozni sem rajta.

2022. nov. 30. 01:27
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Ő srác a szomszéd faluból, aki külföldön él? Mert a múltkor valami ilyesmit írtál.

Amúgy 1 hét nonstop beszélgetés után, hogyan lehet közös jövőt tervezni egy olyan személlyel akit nem ismersz?

2022. nov. 30. 01:29
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Mennél külföldre mi? :D
2022. nov. 30. 06:02
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Mindig rosszindulatúnak minősül az, aki egy naiv embernek leírja a tényeket.1 hét online élet után közös jövőt tervezgetni mindkettőtöknek igencsak nagy baromság egy ismeretlennel.
2022. nov. 30. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Jobb hogy így alakult, fogadd el a döntését, rájött, hogy hülyeségre készült.
2022. nov. 30. 10:36
 8/9 A kérdező kommentje:
7. Hulyeseg volt ez teny. Csak azt sajnalom hogy nincs itthon, mert ha itthon lenne biztos nem zarkozna el ennyire tolem
2022. nov. 30. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác itthon lenne, se kezdene veled az valószínű. Senkinek nem kell kolonc a nyakába. A srác nem azért nem akar tovább ismerkedni veled, mert hogy azt hiszi, hogy te muszájból lennél csak vele. Hanem azért, mert nem normális a viselkedésed és a gondolkodás módod. A másik, hogyha tényleg problémás a családod, akkor érthető, hogy ő ehhez nem akar asszisztálni.
2022. nov. 30. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!