Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki csak magában eldöntötte hogy nem akar azért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Már pár éve ismerem ezt a pasit netről, személyesen sosem találkoztam vele.

Alakultak közöttünk a dolgok az elején de aztán külföldre kellett mennie és ezért visszautasított.

Azt mondta nem táplál hiú reményeket.

Viszont éreztem rajta hogy nem vagyok közömbös neki még fél évvel később sem.

Ő is írogatott, de közben egyik pillanatban eltolt magától és bunkó volt velem meg nem akart beszélni a másik pillanatban pedig ő írt rám meg úgy viselkedett egyszer egyszer mintha érezne valamit.

Aztán elengedtük egymást.

Majd újra elkezdtünk beszélgetni és napi szinten beszéltünk, ő keresett kb mindig meg rám várt bizonyos dolgokban.Jobban akart velem beszélni mint másokkal.

Pedig mindig azt mondja hogy sokat dolgozik meg sok a dolga hogy sokan keresik, stb... De szerintem ez nem nagyon igaz.

A lényeg hogy éreztem hogy mindig beszélgetést kezdeményezett és írt valamit hogy legyen folytatása a beszélgetésnek, érzékeltem hogy ha nem írtam vissza akkor elküldött valamit vagy várta nagyon hogy visszaírjak.

Viszont ha felhoztam azt a témát hogy lehetne több is akkor elég furcsán viselkedett megint.

Hogy ő elmondta már a dolgokat (amiket elmondott azok után évek teltek el meg más a helyzet is) és elmondta hogy nem lesz és nem volt köztünk semmi.

Ezt megértettem.

Viszont engem csak az érdekelne hogy ő beállította hogy poénkodott velem meg másokkal is ilyen, stb.. egy nő nem volt ott a közelben de nem értem ha tudta hogy ugyan úgy lehetnek érzéseim akkor minek viselkedik úgy hogy kétértelmű legyen, ez az egyik amit nem értek a másik pedig hogy minek akart velem annyira beszélgetni meg a közelemben lenni ha barátok sem voltunk mégis nagyon figyelt rám amit nem értettem.Érdekes volt hogy tudta mikor rossz kedvem van felvidított.

Gondolkodtam hogy csak szimplán kedvel, de akkor nem csinálta volna ezt.

Egyébként magán a sztorit elengedtem és nem azért írom ki kérdésem hogy reménykedjek, mert már elmondta hogy nem lesz semmi amit tiszteletben tartok.

Csak utólag érdekel hogy megint elkezdte a nem beszél velem dolgot meg amit anno is csinált csak azért mert bevallottam érzéseimet.

Ilyenkor azért távolodik el mert tetszem neki?

Egyébként egészen addig amíg nem mondtam el neki addig nem mutattam ki az érzéseim és utána sem.

Csak számomra érdekes hogyha csak simán kedvelne akkor annyi hogy leszarja vagy tényleg nem beszél velem többet, de hát nincs ilyen.

Egyébként 31 éves pasiról van szó.

Egyébként 10 év korkülönbség van köztünk.

Én vagyok a fiatalabb.

2022. nov. 4. 17:13
A kérdező szavazást indított:
Tetszel neki, de nem akar semmit mert fél.
Nem tetszel neki, irritálod és csak szimplán szeret veled beszélgetni
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs róla szó, hogy szeret veled beszélgetni.

Néha elővesz, ha épp unatkozik és nincs kivel szórakoznia, egy unatkozasnal egy fokkal jobb kategória vagy de ennyi. Teljesen közömbös vagy számára, ennyi időt ezzel a szrakodassal eltölteni teljesen felesleges.

2022. nov. 4. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És olyan nincs, hogy valakinek tetszel, de nem akar semmit, mert fel. 31 évesen mi az anyamtol fel? De most komolyan…néhányan akkora hülyeségeket tudtok bemeselni magatoknak, hogy tragédia. Nem akar semmit tőled, ne fogd arra, hogy fel meg egyéb hülyeségre.
2022. nov. 4. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom, hogy unaloműzés céljából elbeszélgetett veled de semmi extra. Nem akarta ő annyira a dolgot, jól teszed ha végleg elengeded te is.
2022. nov. 4. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Már pár éve ismerem ezt a pasit netről, személyesen sosem találkoztam vele."

Ez az, hogy csak netről "ismered". Az nem nagy ismerettség.

Lehet élőbe meg nem is éreznél semmit. Elképzeltél valakit és most erre a képre mondod, hogy ismered meg tetszik. Holott nagyon távol áll a valóságtól ez az egész.

"Ő is írogatott, de közben egyik pillanatban eltolt magától és bunkó volt velem meg nem akart beszélni a másik pillanatban pedig ő írt rám meg úgy viselkedett egyszer egyszer mintha érezne valamit"

Elővett téged, mikor szórakozni akart.

"Ilyenkor azért távolodik el mert tetszem neki?"

Ne haragudj, de ennél nagyobb hülyeséget se hallottam még... Ha tetszik valaki, akkor eltávolodsz tőle?

Így fejezed ki, hogy tetszik a másik? Ne áltasd magad ezzel.

Szerintem meg nem az a fontos, hogy megfejtsd miért viselkedik így, meg itt áltatod magad, hogy biztos tetszel neki, azért távolodik el (mivan???)

Ne hazudj magadnak. Amúgy nemtom mi szükség van erre, hogy évekig írkálj ezzel a hapsival, aki ilyen össze vissza érzéseket generál benned. Ne foglalkozzál ilyennel.

2022. nov. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!