Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő már eldöntötte, hogy nem akar velem összejönni, akkor már nem lehet semmilyen módon megváltoztatni a gondolkodását?
Figyelt kérdés
Akkor sem ha teszek saját magamért,és megváltozok? Fontos lenne a válasz!2019. ápr. 23. 18:39
1/5 anonim válasza:
Miben változnál?A nő tudja hogy akarsz tőle valamit?
2/5 A legrosszindulatúbb válasza:
Ha eldöntötte, akkor mi a francért akarsz teperni? Csak még nagyobb ellenszenvet fogsz kiváltani belőle. Nem érdemes foglalkozni vele, el kell engedni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne változz hanem inkább fejlödj szerintem attól fel lehet szedni simán. Csak ne add fel és addig próbálkozz amig illendő ne tovább .
4/5 anonim válasza:
Ha jobban meg tudjátok ismerni egymást, akkor bármi lehet, én is olyan pasival vagyok most, akivel a társkeresős beszélgetésünk után nem akartam találkozni, de végül sikerült jobban megismernem, és azóta tök jól elvagyunk. De ha már tényleg mindent megpróbáltál, akkor azért van egy határ, ami után már teljesen felesleges próbálkozni.
5/5 anonim válasza:
Van olyan változás, ami után jó eséllyel akarni fog, de ettől a változástól rájössz, hogy rengeteg nála jobb lányt találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!