Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő eltudja rejteni az érzelmeit, vagy tud szerelem nélkül élni, ha ő eldöntötte, hogy nem akar szerelmes lenni?
Nagyon közel kerültem egy lányhoz, először még nem is igazán éreztem semmit, nem is volt az esetem külsőre. De miután jobban megismertem nagyon megfogott a személyísége, kisugárzása és úgy mindene egyben. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, majd kb. 6-7 hónap múlva úgy éreztem szerelmes vagyok belé. El is mondtam neki mit érzek, de nem volt kölcsönös.... Legalábbis azt mondta, hogy ő nem tudja mit érez és amúgy is ez már túl későn jött. A túl későn alatt azt értette, hogy ő Szeptembertől 100 km-vel arébb fog élni tőlem.
Teljesen úgy éreztem, hogy kölcsönösek az érzelmek. Minden úgy alakult ahogy kell. Úgy vettem észre a jelekből, hogy ő is érez valamit. (pl. mindig figyelt a szeme sarkából, ha nem voltam ött azt kérdezte a tőbiektől hol vagyok, bökdösött, kis apró érintések, szemkontaktus, ha nem találkoztunk naponta 12-16 órát beszéltünk messengeren stb...) Később megtudtam, hogy neki már volt 2 kapcsolata is és mindekettő nagyon rosszul végződött a számára. Majd ezek után ő eldöntötte, hogy nem akar szerelmes lenni, nem kell ez neki. Azt mondta ő csak végezni akarja a munkáját, élni egyedül a kis lakásában egy csomó kis állatkával. (Nagyon-nagyon szereeti az állatokat, joban mint az embereket)
Akárhányszor feljön a téma, hogy mi van kettönk között, vagy én mit érzek ő egyből ideges lesz és nem akar róla beszélni. De érdekes módon mindig talál okot arra, hogy irjon nekem. Pl. egy fontos kérdésben kér segítséget, amit a barátnőitől is megkérdezhetne de mégis tőlem kérdezi meg, vagy olyan témákban küld valamit amiről tudja, hogy nagyon érdekel.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy el tudja-e rejteni egy nő az érzéseit? Egy rossz élmény miatt tud egy nő szerelem nélkül élni? VAn akinek nem kell a szerelem? Mégis mit tehetnék egy ilyen helyzetben? Vagy lehet tényleg nem érzett semmit? Vagy érez valamit, de magának sem ismeri be?
Igen, szoktak ilyen hülyeségekkel foglalkozni, mikor jó a dolguk. Ha leszarod, ütöd, meg alázod, felcsinálod, majd otthagyod őket x pujával, akkor szívecskéznek szipogva meg mutatják ki az érzéseiket. Elcseszett egy világ ez :/
31/f
És nagyon is meg tudják magukat játszani egyes nők egyébként, a kedvencem az,amikor szenvednek egy kapcsolatban de azért ki nem lépnének belőle.
20/L
"Ha ő azt eldöntötte,hogy karrierista akar lenni,kapcsolat nélkül, magyarul a múltjának él,nem a jövőjének"
Szerintem aki karrierista lesz, az pont, hogy a jövőjének él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!