Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi az exek normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az exek normális száma? 15-25 évesnek? 25-35 évesnek? 35-45 évesnek? Férfinak/nőnek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#8 egy 15 és egy 25 éves nőt alapból ne vegyünk egy kalap alá. 15 évesen a többség még nem is pasizik, 25 évesen meg már lehet valakinek több gyereke is akár. Totál máshol tartanak az életben.

Az meg, hogy a férfinál nem számít a szám, max. a te fejedben van így🤣

2022. dec. 7. 13:47
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

5. kapcsolatban vagyok 50 évesen (nő)szerintem az utolsóban is egyben ami 1 évnél tovább tartott. Futó kapcsolataim sosem voltak se egyéjes vagy csak szex.

Páromnak a 4. kapcsolata vagyok ami 1 évnél hosszabb. Neki 3 alkalmi volt (ő se egyéjes tipus de a 3 alkalmi nem akart folytatást.

Nekem volt pár 6 hónapos kb 3.

A 13 éven át tartó bántalmazó volt ahogy a legelső 1,5 évig tartó is.

1 pedig meghalt.

2022. dec. 7. 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan hogy egy elfogadott normális, mindenkinek az a normális amiben szocializálódott és nincs általános jó vagy rossz.

Van akinek 35 évesen egy exe van, hosszú kapcsolat, valakinek 25 évesen már 5, szóval egyéne válogatja

2022. dec. 7. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
Nekem eleg keves , mert ferfi vagyok.
2022. dec. 7. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
8. Kicsit sem vagy hímsoviniszta. :)
2022. dec. 7. 15:12
 16/21 anonim ***** válasza:
3%

Nőknél kb ez a normális:

15 év - 0 ex

20 év - 3 ex

25 év - 6 ex

30 év - 8 ex

35 év - 10 ex, ebből 1 ex férj

2022. dec. 7. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Attól függ mihez. Ha a trendekhez meg a mai "normához" igazodunk, akkor nyilván minél több, annál jobb.

Ha ahhoz, hogy mi bizonyul működőképesnek emberileg/mentálhigiénésen vagy egy normális házassághoz/élettársi kapcsolathoz (hangsúlyozom nem az 5 éves cserékhez), akkor a kevesebb jobb azért. 35-45 éves férfi is jó ha meg tudja 10 ujján számolni a komoly együttélős kapcsolatait, a nők ennél kevesebbet.

2022. dec. 7. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Eddig 2 kapcsolatom volt. Nem a mennyiség, a minőség a fontos szerintem. Jó lenne ha lesz harmadik, az az életem végéig tartana. 38/f
2022. dec. 7. 18:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Bárki bármit mond, szerintem nem okés, ha egy nőt az első élettársi kapcsolatáig, vagy házasságáig 10-15 pasas megdugott.

Rendben, vannak kalandvágyó nők, 17-20-22 éves korukig kipróbálnak ezt-azt, de hogy évente váltogassák a hapsikat, az már elég zavaros személyiségre utal.

Szerintem 25 éves korig 5-6 ex még normális lehet,-tanulópénz, csalódások, stb.-de egy egészséges felnőtt nő tartós társat keres magának, és nem ugrik ágyba az első randi után, csak mert hiányzik a férfi ölelése.

25-35 között 2-3 a normális, 35 fölött meg igyekszik az ember megtartani, ami van, mert csak rosszabb lesz.

2022. dec. 7. 19:19
 20/21 anonim ***** válasza:

Mivel Te tanulsz szociológiát, így kérlek véletlenül se vedd kioktatásnak, de nem lenne jobb a kérdés máshogy megfogalmazva? Pl. a „Mennyi az exek normális száma” helyett: Kinek hány kapcsolata volt xy korcsoportban?

Mert hiába írom azt Neked, hogy 0 ex lenne az optimális, de a mai fogyasztói társadalom jócskán rányomta a bélyegét erre + ott vannak, akik nyíltan vállalják is, hogy nem terveznek hosszútávon (na Őket tisztelem, mert nem játszmáznak). Az első igazi kapcsolatomat is úgy véltem, hogy na Ő az igazi (aztán én számára csak fellángolás voltam), és tartott az egész 1 nyarat + előtte 2 évig elpirulás stb..., mert semelyikünk nem mert kezdeményezni (amúgy haverok voltunk már régebbről).

Aztán 19 évesen totál szerelmes lettem, ami 4 évig tartott- hozzáteszem 1,5 év után abuzív kapcsolattá vált amiből alig tudtam kikeveredni.

Azóta volt egy 1 éves kapcsolatom, és pár 4-7 hónapos, aminél mind közös volt a szakítás indoka: egy idő után belekényelmesedtek a kapcsolat nyugalmába, és pótanyuciként kellett volna cselekedjek + szüntelen szexuális vággyal is rendelkeznem, még amikor óriási fájdalommal küzködtem hónapokon keresztül- amíg végre kiderült mi a problémám (a nyílt kommunikáció semmit sem ért, max 2-3 napig tartották magukat a megbeszéltekhez, konkrétan az utolsó exem azt hitte, hogy kamuzok a fájdalmaimról, amíg meg nem mutattam az ellátási lapomat...). Egy valami az összes exemmel közös volt: mindegyik azt vallotta, h nem féltékeny típus, és hogy vannak nekik is női barátaik, de amikor én találkoztam vmelyik régi jó (férfi) barátommal, akkor ment a hiszti, meg az ellenőrzés.

Tehát ismétlem, nagyon nem akartam ezt, hogy 18-26 éves korom között 5 „férfi” is megforduljon mellettem, de nem csak rajtam múlt... De a tendencia más barátnőmnél sem sokkal jobb, sajnos. Egyedül egynél, de Ő leszbikus. Neki eddig 3 kapcsolata volt, és mindegyik legalább 2 évig tartott, a mostani pedig 1,5 éves, és össze is költöztek. Mindegyik szakítása zűrmentesen történt, szépen megbeszélve azt (mindegyikkel baráti viszonyban maradt, semmi sértettséggel).

2022. dec. 7. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!