Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális férfinak ugye nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális férfinak ugye nem probléma ha a párja heti 4x elmegy edzeni?

Figyelt kérdés
Mert hallottam egy pasit aki azt mondta, hogy akkor a felesége mikor fog adni neki enni ha a csaj edzeni van,meg csak a normális nő tölt heti 4 napot edzéssel, akinek nincs családja mert annak erre nem igazán van ideje. Szóval ugye ilyen esetben a pasit kell lapátra tenni?
2022. jan. 13. 08:04
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Elírtam, tehát a nem normális nő tölt ennyi időt edzéssel, a normális a családjával van otthon ..
2022. jan. 13. 08:05
 2/24 anonim ***** válasza:
98%
Felnőtt ember, nem tud magának kaját csinálni?
2022. jan. 13. 08:09
 3/24 anonim ***** válasza:
98%
Lehet kapni automata etetőt, bizonyos órában csak alá kell állnia.
2022. jan. 13. 08:19
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

nem, 8000 ft a magánedző, hetente 4x az 32e ft, havonta 128 ezer forint, semmi gond.

Mivel ő nem dolgozik én többet dolgozom, és ki tudom termelni.

Majd amikor ESTE 1 doboz nutellát megeszik tévézés közben, utána panaszkodik hogy még nem fogyott eleget, akkor azért fel tud bennem menni a pumpa...

2022. jan. 13. 08:23
 5/24 anonim ***** válasza:
98%

"Mert hallottam egy pasit aki azt mondta, hogy akkor a felesége mikor fog adni neki enni ha a csaj edzeni van"

Ilyen eletkeptelen is csak egy pali lehet:D

Es nem szegyelli magat a kisfiu

2022. jan. 13. 08:24
 6/24 anonim ***** válasza:
97%

Definiáld a normális férfit. Ha nem él hasonló életmódot, akkor nem biztos, hogy megfogja érteni, ha hasonló életmódot él, akkor viszont elég valószínű, hogy megérti és akár együtt is tudjátok csinálni.

Én is legalább heti 4x edzek, szóval engem pl. nem zavarna az ilyen, sőt még örülnék is, hogy nem kell győzködni a másikat, hogy kezdjen már magával valamit.

2022. jan. 13. 08:25
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

Én hetente 5 napon járok edzeni (3 súlyzós, 2 futás) és tudok magamra főzni is. Változó mert van több napra előre főzök, de napi átlag fél-1 órát töltök a konyhában.

28/F

2022. jan. 13. 08:44
 8/24 anonim ***** válasza:
96%

Nem tud magának kaját csinálni? Egy gyors, finom kaja 30perc alatt kész van.

Életképtelen a pasi ...

2022. jan. 13. 08:52
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Nekem inkább pozitívum a heti 4 edzés, mint probléma. De kinek mi... :D
2022. jan. 13. 08:54
 10/24 anonim ***** válasza:
94%

felnőtt embert nem kell etetni.

Azért kell lapátra tenni, mert azt várja el, hogy szolgáld ki.

2022. jan. 13. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!