Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális férfinak ugye nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális férfinak ugye nem probléma ha a párja heti 4x elmegy edzeni?

Figyelt kérdés
Mert hallottam egy pasit aki azt mondta, hogy akkor a felesége mikor fog adni neki enni ha a csaj edzeni van,meg csak a normális nő tölt heti 4 napot edzéssel, akinek nincs családja mert annak erre nem igazán van ideje. Szóval ugye ilyen esetben a pasit kell lapátra tenni?
2022. jan. 13. 08:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem probléma, sőt ha lenne párom és járna edzeni mennék vele én is, ahogy az időm engedné. Az étkezést meg manapság nehogy már ne tudja megoldani egy felnőtt ember.
2022. jan. 13. 09:16
 12/24 anonim ***** válasza:
35%

Megint a szokásos forgatókönyv.

Az egyik fogyatékos felteszi a szar, provokáló, kamu kérdését, erre megjelenik a többi, és nyomják ugyanazokat a válaszokat minden kérdés alá!

Annyira unalmasak már ezek a "férfinek enni kell adni" kérdések. És még mindig van olyan nyomorult aki komolyan is veszi az ilyen kérdéseket.

2022. jan. 13. 10:03
 13/24 anonim ***** válasza:
39%
Nem. De gondolom akkor a nőnek se probléma ha a férfi heti 4x leugrik a kocsmába, vagy szombat-vasárnap 2-szer 8 órát a haverokkal van egész nap, edzenek, fociznak, iszogatnak, xboxoznak. Mert ez néha elég egyoldalú szokott lenni tapasztalataim szerint.
2022. jan. 13. 10:57
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem él ilyen életmódot, fizikai munkát végez egész nap az erdőn van és ő neki már este nincs kedve ilyen edzésekre menni. Egyébként engem nem annyira érdekel elmegyek én anélkül is csak elgondolkodtam vajon ennyire rossz embert választottam? Bár az élet minden más oldalán pedig nagyon jó partnerről van szó
2022. jan. 13. 12:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Miért lenne probléma? Általában jön velem és edz mást/másra abban az időben.
2022. jan. 13. 12:06
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Ez kifogás,nem a kaja a baja,hanem féltékeny,hogy összejössz valami testépítővel.Az èn párom meg se indokolta,csak azt mondta,normális nők nem kondiznak…Nem vagy egyedül
2022. jan. 13. 13:07
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát igen ez lehet, habár én igazából tényleg az egészséges miatt járok és motiváltabb vagyok sportközpontban ,mint itthon de lehet nem érti.
2022. jan. 13. 14:19
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel a kaja tudok főzni.. Jobban aggasztana a hűsége.
2022. jan. 13. 15:46
 19/24 A kérdező kommentje:
Miért? Aki edzeni jár az hűtlen? 🙂
2022. jan. 13. 17:12
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
#19: Szerintem arra gondolhatott #18, hogyha a ferfinek van valami kosebbsege komplexusa, akkor konkurencianak tekinti azokat akik edzenek, mert ok feltetelezhetoen jobban neznek ki.
2022. jan. 13. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!