Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Bele szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bele szerettem ebbe a férfiba!

Figyelt kérdés
A buszmegálló mellett van a kocsma, így mindennap elhaladok mellette. Nyáron fel figyeltem egy férfira, aki mindennap a kocsma teraszán ülve itta a sört vagy a kevertet. Szégyen nem szégyen, beleszerettem. De semmi se történt mert én szégyenlős vagyok ő meg nem mutattot irántam érdeklődést. Még nemrég is kint ittak az emberek de amióta hidegebb az idő már senki sem ül a teraszon, Ő sem. Gondolom bent iszik, de erről nincs információm, mert én nem járok a kocsmába. Már beleőrülök abba, hogy hetek óta nem láthatom Őt! Mit csináljak? Rosszindulatú kommentelők kérem hogy kíméljenek!
2022. dec. 6. 23:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Kamu kerdes..
2022. dec. 7. 11:12
 12/21 Skorpió87 ***** válasza:
65%
Van ilyen, mint ahogy bármi lehet...Biztos fiatal vagy. Van, aki nem részeges és kocsmában iszogat, munka végeztével. De gondolom, azért rajta is lehet látni, hogy nem "ma kezdte". Majd elfelejted...Aki ilyen típus nincs elég realitás érzékelése, soha nem lehet mellettük élni. Meg felvállalni? Én már próbáltam, diplomás férfit, igaz utána nem kocsmában ivott, hanem otthon. Jobb nem lett a dolog soha...Csak józan férfivel kezdenék újra.
2022. dec. 7. 13:35
 13/21 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek nincs elég realitás érzékelése... Isten óvja meg tőle azt a férfit
2022. dec. 7. 14:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Tényleg, honnan tudod, hogy kevertet iszik?
2022. dec. 7. 16:03
 15/21 A kérdező kommentje:

Olyan helyes.

Hát nem tudom de kevertnek tűnt

2022. dec. 7. 17:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Utána meg levertnek.
2022. dec. 7. 20:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom az ilyen nőket. Neked nincs valamiféle érzelmi problémád? Eleve egy piás. Nagyon gáz,hogy mindennap a kocsmába ül
2022. dec. 7. 23:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Rosszindulat nélkül kérdezem.Lehet,hogy nagyon helyes,de össze kell hangolni a racionalitással az érzelmeidet,mert semmit nem tudsz róla,és hát kocsmázós férfival akadhatnak komolyabb bajok is.
2022. dec. 8. 08:18
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
18. Milyen bajok? 10 eve semmi baj velem.
2022. dec. 8. 12:52
 20/21 anonim ***** válasza:

19.

Kérdezőnek írtam.

2022. dec. 8. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!