Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Bele szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bele szerettem ebbe a férfiba!

Figyelt kérdés
A buszmegálló mellett van a kocsma, így mindennap elhaladok mellette. Nyáron fel figyeltem egy férfira, aki mindennap a kocsma teraszán ülve itta a sört vagy a kevertet. Szégyen nem szégyen, beleszerettem. De semmi se történt mert én szégyenlős vagyok ő meg nem mutattot irántam érdeklődést. Még nemrég is kint ittak az emberek de amióta hidegebb az idő már senki sem ül a teraszon, Ő sem. Gondolom bent iszik, de erről nincs információm, mert én nem járok a kocsmába. Már beleőrülök abba, hogy hetek óta nem láthatom Őt! Mit csináljak? Rosszindulatú kommentelők kérem hogy kíméljenek!
2022. dec. 6. 23:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hue kérdést... Ülj be te is pár keverte. Utána nem leszel levert se.
2022. dec. 6. 23:54
 2/21 A kérdező kommentje:
Szóval menjek be? Nem néznek rám furcsán?
2022. dec. 6. 23:57
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmar miért néznének. Kocsmába nők is szoktak bemenni. (járni az már nem elegáns)
2022. dec. 7. 00:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú hallod, jó party lehet, ha minden nap a kocsmába iszik sort meg pálinkát.
2022. dec. 7. 00:01
 5/21 anonim ***** válasza:
83%

Miért néznének rád furcsán?

Menj be szerintem is.

Amúgy csak tetszik neked, és van egy idealizált kép a fejedben, de nem szerettél belé hiszen semmit nem tudsz róla :D ezt tisztázd magadban. Az emberek általában legkésőbb 16 évesen megtanulják ezt amúgy.

2022. dec. 7. 00:02
 6/21 Noren1989 ***** válasza:
100%
Bazsi goes to the Heaven.
2022. dec. 7. 00:07
 7/21 A kérdező kommentje:
????
2022. dec. 7. 00:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Alkesz palit akarsz? 😳 Am menj be es szolitsd le ha gondod vagy engedd el az egeszet mert mashogy ugyse lesz belole semmi..
2022. dec. 7. 00:24
 9/21 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, h kevertet iszik?

A macskajaj-ban van az a jelenet, mikor megy a film a tévében és a kiscsaj nézi a filmben a főhőst, a strandon meg a cigányfiút és akkor bele is szeret.

Velem is volt már ilyen. Ott én voltam a megfigyelt személy, miközben a kertet locsoltam vagy valami ilyesmi és egy csaj az utcán ment el. Aztán rádobtam erre a lányra 3 évet az életemből, de a sztori ott kezdődött a kertben. Érdekes, hogy ott akkor nem volt több egy köszönésnél.

2022. dec. 7. 03:10
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jobb??
2022. dec. 7. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!