Szeretitek a munkátokat? Azt csináljátok, amit valójában szerettek?
Én már 1.5 éve dolgozom egy cégnél. Átlagosan fizet, ráadásul messze is van, de nem merek/mernék váltani, nem tudom miért.
Be kell valljam, nem álmaim munkája.
Csinálom és próbálok benne fejlődni, a kollégakkal és főnökeimmel jól kijövök és ők is látják, hogy helyesen, becsületesen csinálom a munkámat, de legbelül tudom, hogy nem ez az igazi. Nem erre vágytam.
Más is érez így?
Ti mit javasoltok?
Honnan tudom, hogy mi az a munka, amit szívesen csinálnék? Mi lenne az amiben tehetséges vagyok, szeretek is csinálni és még kereslet is lenne rá a munkapiacon?
Úgy érzem, hogy semmihez se értek, mindenben talpraesetlen voltam.
Targoncázok 8 éve, nem csak egy géptípussal, 250 nettó a plafon, de rövidebb hónapban ettől kevesebb, unom mint a szart és csak azért csinálom mert máshoz nem értek, illetve innen már csak külföld lenne előrelépés pénz tekintetében, ezért nem foglalkozok a hazai viszonyokkal, lehet közel az osztrák határhoz ennek a dupláját is kapnám, de minek mennék oda, amikor már inkább ott a külföldi élet és más mentalitás, és úgy a hülye magyarok nélküli normális közeg.
Ez az én jelen véleményem :D
29F
1#
Kitartást!
2#
Na ilyet nem találok a mostani munkámban. Ha egy bizonyos dolgot egyszer jól csinálok, akkor máskor meg nagyon elcseszem. Ezt vettem észre
3#
Mivel foglalkozol, ha szabad megtudni? Hogy sikerült ezt elérned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!