Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még megpróbálni vele?
3 hónapot voltunk együtt. Nagy lángolás, tűz, vonzalom, “lelkitárs érzés” stb…egyikünknek sem (legalábbis úgy viselkedett/mondta) voltak előtte ilyen intenzív érzései, és nekem azóta sem…(2 év telt el) Tudom, ez nem feltétlen jelent “jót”, és sokszor csak fellángolás, hosszú távon tarthatatlan. Végül így is lett. Neki is nagyon rossz gyerekkora volt, megkockáztatom, hogy van egy enyhébb személyiségzavara emiatt. Rideg és kifejezetten bunkó lett amikor kezdett igazán elmélyülni a kapcsolatumk és teljesen érdektelenül és érzelemmentesen “szakított”, majd lelépett egy másik csajjal, majd egy másikall, még egy másikkal stb. Kb. Hetente váltogatta őket, de abban biztos vagyok, hogy velük eleve “lazára” tervezett, nem úgy mint velem. Utána3 hónappal megkeresett, hogy beszéljünk, de én makacsul nem hagytam, hogy szóba àlljon velem, amikor én kerestem, akkor pedig (szintén makacssàgból) ő nem hagyta.
Múltkor láttuk egymást, és izzott köztünk a levegő, kereste a szemkontaktust, megérintett, és amikor ketten maradtunk, hosszan a szemembe nézve (könnyezve!) mondta, hogy sajnálja, ahogy viselkedett, de félt szeretni, gyáva volt az érzelmekhez, mert régen váltott ki belőle valaki ilyet.
Rajtad múlik, én személy szerint nem probalkoznek egyáltalán!
Az utolsó mondat miszerint megijedt lehet valós ok, de nagyon érdekes, hogy ahelyett, hogy túl tette volna magát az ijedelmén mint pl. te ő inkább más lányokat nyomogatott.
Nagyon érdekes, mert akkor hova tűntek el az érzései feléd....
Szerintem inkább csak ki akarta élni a vágyait és most mivel nincs jobb, vagy senki a láthatáron most elovesz téged.
Ezt arra alapozom, hogy így egy érett férfi nem viselkedik, csak egy kangorcsos, akinek az érzései a farkaban landolnak vagy érzelmileg sérült személy.
Mindkettő lehetőség lehangolo és arra következett, hogy ugyanúgy megfogja tenni a lépést az eliszkolasra mint utóbb!
Igen, az nem kérdés, hogy érzelmileg sérült. Akkoriban olyat is vágott a fejemhez, hogy soha nem jelentettem neki semmit. Az nem igaz, hogy nincs más a láthatáron, mert sokan odavannak érte, mindig jut neki valaki. Én elég mélységekbe tudok menni beszélgetések és kapcsolatok szintjén, általában nagyon megnyílnak nekem az emberek és ő is ezt tette. Biztos vagyok benne, hogy ezeket más lánnyal nem beszélte meg, annyira fájdalmas és számára szégyenteljesnek megélt dolgok voltak.
Amiatt kezdtem reménykedni, mert tudom, hogy kb 1 éve elkezdett járni pszichológushoz, dolgozik magám, és őszinte megbánást láttam rajta
Neked az nem elég ok, hogy mindig jut neki valaki???
Nem képes komoly párkapcsolatra és egy év kevés idő.
De látni hiába írok bármit te annyira oda vagy érte, hogy vak vagy.
Nyugodtan jöjj vele össze, aztán ha nem jön össze, mert megcsal, vagy lehord mindennek akkor írj ki újabb kérdést, majd lehet arra is válaszolok, hogy így jártál, mert elvakit a "szerelem" ami nem más mint egy tüske a tudatalattidban, egy kudarc amin képtelen vagy tullepni.
Lehet ha ismét pofára essel rajossz, hogy igazam van.
Sok sikert, szükséged lesz rá!
Ja és most pont azért kellesz, hogy egotunnningoljad, vagy azért mert azt hiszi te nem fogod megcsalni!
Előbb kellettek neki az olyan nők, mint te kérdező és most elohuz a fiokbol, mert látja hogy oda vagy érte.
Kihasználás a lényeg bárhogy is adja elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!