Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes megprobálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megprobálni?

Figyelt kérdés

Elegge tetszik egy lany a volt sulimbol en mar nem jarok iskolaba

O meg igen. Elegge vagany a stilusa tetovalt csinos fekete haju csaj. Nyaron rairtam eleg kozvetlenul es nem ra nyomulosan ami itt volt a hiba kb 2-3 hetig beszeltem vele nagyon nem vehettem le a labarol mert szinte csak en kerdeztem neha o is,csaladjarol is beszelt .Egyszer nem sokkal kesobb rairtam hogy reg beszeltunk utana mar nem irt vissza.Tudom en is hogy ez mit jelent es hogy nem igazan jottem be neki elegge volt mar sok baratnom es nem vagyok egy csuny gyerek termeszetesen nem fogok sirni utana csak nekem ez a lany kell 🙂 kb most fog rendezodni a munkam is es az eletem is szerintetek bele vagjak majd meg ennek a dolognak?

2019. dec. 26. 14:13
 1/2 A kérdező kommentje:
Visszaterve konkretan az a kerdesem hogy meglehet e hoditani a lanyt mert gondolom en nem lehetetlen csak az a kerdes hogy hogy? Nyilvan eloben probalnam felszedni mert kb alig tudunk egymasrol valamit en 20/f o 19/l
2019. dec. 26. 14:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Annyit tehetsz hogy elhívod randizni. De ha nemet mond rá, akkor elég valószínű, hogy nem sok esélyed van.
2019. dec. 26. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!