Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne újra megpróbálni?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel 10 éve ismerjük egymást. Egyszer lefeküdtünk,de futó kaland volt mindkettőnk részéről. Teltek-múltak az évek és most kb 6 hónapja újra összehozott minket a sors. Eleinte beszélgettünk,elvoltunk,de nem képzeltem/tünk bele többet. Most úgy érzem egyre többet beszélünk,de ő mintha picit visszafogott lenne,nem mer kezdeményezni,ha én nyitok ő jön,érzem,hogy örül neki. Viszont nem akarok nyomulni sem nagyon, mit írhatnék,hogy találkozzunk illetve érdemes lenne újra megpróbálni,alakulhat valami? Én 27n ő 31f2018. márc. 11. 20:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem találkozzatok, beszélgettek, és élőben minden más lesz, látni fogod, hogy többet akar e. Egy találkozásba még nme halt bele senki,
2/3 anonim válasza:
Hívd meg egy kávéra vagy valami gyors kajáldába ahol tudtok beszélgetni :)
3/3 anonim válasza:
Valójában olyasmi a szitu, hogy akárki más is lehetett volna a régi-régi futó kalandodban a szexpartnered. Nem voltatok komoly kapcsolatban, nem is igazán ismeritek egymást, mégis úgy alakult, hogy évek múltán is rokonszenveztek egymással. Szóval szerintem érdemes több szempontból is. Ebből még párkapcsolat is kerekedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!