Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lehet megpróbálnom?
Még korábban szex reményében írtam rá egy pasira akit korábbról már ismertem és akkor be is jöttem neki csak nem jól alakultak a dolgok aztán nem lett belőle semmi.
Megbeszéltük a szexet, viszont személyesen nem volt még semmi.
Neten voltak kisebb huncutságok.
Ahogy egyre többet beszélgettünk, elkezdtem megkedvelni és újra úgy érzem eltudnék majd vele képzelni egy kapcsolatot.
A beszélgetésünk során úgy éreztem nagyon összhangban vagyunk, máskor pedig nem érdeklődő, igazából nem tudom mitől függ.
Aztán egyszer elég hülyén viselkedtem, akkor utána később megkerestem és bocsánatot kértem tőle írásban.
Viszont azóta nem beszéltünk.
És feltünt hogy nem csak velem ilyen, hanem másokkal is, eltünt.
Biztosan valamivel nagyon el van foglalva, mert akkor szokott így eltünni, de nem tudom mégis mit gondol rólam, hogy tekint rám.
Régóta nem beszéltem vele, hagytam, hátha válaszol, miután a bocsánat kérésem utána ráírtam nem érkezett válasz.
Gondolkodtam hogy írok neki, de mindig lebeszéltem róla magam.
Nem tudja hogy én mit gondolok róla és hogy mit szeretnék tőle.
Ezek alapján érdemes lehet leírnom neki hogy többet szeretnék?
Le sem sz...rja a fejedet.
Nem érdekli a véleményed és az érzéseid sem, inkább kikerüli a konfliktust, téged, menekülőre fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!