Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munkahelyi kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi kapcsolat?

Figyelt kérdés

Munka előtt mindig iszom egy kv t, a kv autómata az étkezőben van, ő meg olyankor szokott kajálni mindig mikor bemegyek.

Magas izmos jóképű pasi.

Én meg mikor belépek azt mondtam mindig neki hogy jó étvàgyat hetek óta. Ő meg mosolyogott és azt mondta köszi.

És akk hétfőn megint bementem ott ült és evett mondtam hogy jó étvagyat...erre felállt pénzt dobott az autómatába.. majd kérdezte hogy mennyi cukorral.

Én meg vigyorogtam és beállítottam.

Kerdezte mi a nevem. Mondtam neki, erre szép név...szép lány.

Én meg kerdeztem, hogy és téged hogy hívnak? Mondjuk már tudtam a nevét mert kerdeztem róla a többieket, de annyit mondtak, hogy hiába jópasi, magának való morcos forma aki nem ismerkedik. Szóval megmondta a nevét.

Aztán elmentem a dohanyzóba.

Ő nem dohanyzik, de később megjelent ott ahol lenni szoktam munka közben, komótosan elővett egy bountit és odaadta nekem, aztán csak állt.

Én meg mosolyogtam, és odaadtam neki az egyiket, mire ilyet szólt-végre már...el sem hiszem....

Én meg kerdeztem hogy mi van?

Erre csak mosolygott és ette a csokit.

Utána elhívott randizni.

A deákon találkozzunk, ami úgy indult hogy bementünk egy édesseg boltba és vettünk finomságokat...utána pedig felültünk az óriáskerékre...ahol megcsókolt engem mikor megállt felül a kerék...

Jól csókolt, érdekelt...

Ezek után hazakísért, adott egy puszit a számra és ennyi.

Én masnap ráírtam hogy milyen klassz volt a tegnapi nap...erre, hogy ő azóta csak rám gondol...és hogy tali ma?

Én meg naná basszus....

És.. lefeküdtem vele, elkèpesztő szerető....

Én rákatanttam...de hogy ő mit èrez nem tudom.

Viszont.

Mikor felmentünk hozzá körbevezetett a lakásban. És volt 1 gyerekszoba...majd még egy, mire én kerdeztem, hogy hány gyereked van neked?

Mire mondta, hogy 3 kislánya van 3 nőtől és hogy a legkisebb 7 eves vele is él, csak most miattam a nővérénél van. A másik 2 lányt pedig megosztott felügyeletben neveli. 2 hetet vannak nála 2 hetet az anyjukkal.

Kicsit leesett az állam.

További fura dolog, hogy mikor beléptünk a lakasba odafutott egy róka hozzá és ugrott az ölébe. Rendesen egy ilyen sivatagi róka, azt tartják kutyaként. Meg mivel a 7 eves kislány macskaszőr allergiás ezért van egy ilyen kopasz macskájuk is. Borzalmasan néz ki....rózsaszín bőre van és állandóan bújik az emberhez melegedni ha nincs rajta a macskapulcsija.

Én meg most le vagyok döbbenve, mert nem erre számítottam.

Szombaton egész nap ott voltam és neztem az életüket ami kész és teljes. Baratságos kedves a kislány amúgy.

Reggelit csinált, a kislány segített neki. Aztán neztünk mesèt, elmentünk jàtszóra, utána közértbe, aztán ebedet főzött, mosott, majd tanultak, majd este fürdetés...én pedig egész nap úgy éreztem magam mint egy kolonc egészen fektetésig ami után kezelesbe vett és kivegzett.

Szóval hiába vagyok oda ezért a pasiért, hatalmas csomagot cipel én meg most nem tudom mitévő legyek.

Te mit tennél?

2022. dec. 4. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak szex és más semmi.
2022. dec. 5. 02:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egyes lényegesen megmondta, de szerintem ezt inkább hagyni kellene.
2022. dec. 5. 05:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a 3 gyerek három nőtől, kicsit kiütötte a biztosítékot….:( ezek szerint gyorsan váltogatja a partnereit és felelőtlen is. Nem tudom őszintén… nekem a gyerek nem lenne gond, de ez így gáz…

Ha ilyen hamar lefekudtel vele, akkor viszont ő is csak szexkapcsolatra számít.

2022. dec. 5. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Az eleje teljesen korrekt volt, aztán tovább olvasva arra jutottam, hogy komolyra nem kéne ez a pasi...
2022. dec. 5. 22:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Sok mindent lehetne rá mondani, de a felelőtlent nem.

A kislányért aki vele él 3 evet harcolt, hogy övé legyen a teljes felület.

A 2 nagyobbikert szintén milliókert pereskedett hogy váltott felügyeletben vele lehessenek, de ott is tervez egy új pert, a teljes felügyeletért.

Beszéltem vele erről hogy jött ez így ki. Szókimondó volt. Azt mondta, hogy nem kellett volna szèp de buta proli nőkkel összejönnie, ilyenekkel hogy fodrász, spar pénztáros, vagy raktaros.

És hogy sajnos regen hajlamos volt a könnyebb ellenállast ertékelni főleg ha az testi szépséggel párosult. Viszont szerinte bennük nincsen erkölcsi tartás így szülőnek is alkalmatlanok ezért nem maradt velük. Viszont a gyerekeiről soha nem mond le.

2022. dec. 5. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj, de ez akkor is nagyon gáz. komolyabb kapcsolatot biztosan nem kellene vele kezdeményezni
2022. dec. 5. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, el ne hidd, amit mondd!!! Egoista f.sz! Rólad is így fog nyilatkozni, csak várd kos végét!
2022. dec. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!