Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az érzés, szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés, szerelem? Tényleg nem értem és irritál is.

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy engem mindenki megfog egész könnyen . 16 éves koromtól 20 éves koromig volt egy barátom, ő nagyon megfogott, de ahogy vele voltam állandóan megmagyarázhatatlan vontalmat éreztem egy fiú iránt, akármit próbáltam tenni ez ellen, (ez már azelőtt jelen volt hogy osszejottem exemmel) . Eszembe sem jutott megcsalni az exem végig egyébként, volt hogy inkább nem mentem suliba mert osztálytárs volt a srác csak hogy ne érezzem ezt a hihetetlen vonzalmat. Néha ha mellém ültették, közösen kellett dolgozni zavarban voltunk, rajta is látszott és szinte ordítani tudtam volna hogy legalább had oleljem meg. Egyébként tudtam róla, hogy tetszettem neki régebben.

O volt az első komoly ilyen érdeklődésem, még az exemmel sem éreztem ilyent és az exem előtt is akik megtetszettek fiuk se közelítették meg ezt a szintet.

Aztán ezután ő valahogy megváltozott és elmúlt bennem minden, mert nagyon ellenszenves lett, drogos lett és rossz irányba kezdett el húzni és csak az exemre koncentráltam ismét. Néha még enyhén éreztem dolgokat és ennyi.

Na de itt jön a gubanc : kétszer annyira erősen csaptak meg ezek a dolgok amint megláttam a volt töri tanárom az első velünk töltött óráján. Azt hittem megbolondulok, hogy nap mint nap láttam, olyan szép nőt, mint amilyen ő sosem láttam és nem tehettem róla, de szerintem minden órán felfaltam a szememmel, amikor nem erőltetetten a füzetet bámultam. Vele olyan szinten jöttek az érzések, hogy azután már tudtam, a volt barátommal semmit nem érzek. Valahogy mindig meg tudtam volna örülni a nő közelében, hiányoltam ha nem volt körülöttem és egyszerűen úgy érzem, nála kedvesebb teremtést nem láttam még, végtelenül kedves volt mindenkihez, hozzám is, ami nem segített a dolgokon. Úgy voltam vele, hogy ha elballagok más lesz, egy ideig jó is volt, de azóta is gyakran gondolok rá és mindenhol öt keresem. Sőt, hiányolom is. Szerintetek beleszerethettem? Nem értem mi ez, hogy miért vonzódok ennyi idő után is hozzá és miért hiányzik. Múltkor megláttam és mikor pont kicsit ki tudtam őt törölni magamból ismét teli erővel megcsaptak az érzések..

2022. dec. 3. 22:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt hívják fellángolásnak , vonzalomnak, tinédzser vagy ez normális.
2022. dec. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!