Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem? Ikerlàng? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? Ikerlàng? Valaki tud tanácsot adni, hogy mit tegyek? Már régóta ismerem, de soha nem történt ilyen. Párom haverja, és elhív minket egy buliba, ahol egymásra kapcsolódunk. Csak szerintem fura?

Figyelt kérdés
Szóval elhívott minket egy buliba, érdekesség a sztoriba, hogy nagyon nem akartam menni, még mondtam is barátomnak, hogy inkább nem iszok, de menjünk haza, na mindegy a végén, csak maradtunk, és eléggé becsiccsentettünk mindannyian. Szóval a házigazda, akivel mondhatni összemelegedtünk,( elmondom, nem volt semmi köztünk, csak összesimultunk/ összeborultunk) rám írt, és 2 hetet beszélgettünk folyamatosan, hozzá kell tegyem, neki is van párja. A lényeg a lényeg, hogy megbeszéltük, hogy ezt be kell fejezzük mert nem korrekt, nem fair, így már lassan 2 hete nem beszélünk, de én az ő hatására rengeteget változtam pozitív irányba. Viszont érzem, hogy ezt az egészet nem hagyhatjuk abba, még valami dolgunk van egymással.. szerintetek engedjem el, vagy mi legyen? Néha azt érzem, hogy felemészt ez az egész, néha pedig egy mérhetetlen nyugalmat, hogy “ hé, fogtok találkozni hamarosan, nincs miért aggódnod. Szóval ki mit tenne? ❤️😃

2022. dec. 1. 16:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
7. És milyen jól teszed.
2022. dec. 2. 04:18
 12/12 anonim válasza:
79%
Ha azt érzed, hogy pozitív irányba változtál, akkor én mindenképpen elgondolkoznék a jelenlegi párkapcsolatomon. Egyáltalán, ha már felbukkan valaki más, akkor nincs minden rendben. Nem tudom mióta vagytok együtt,de a stilusodból ítélva nagyon fiatal lehetsz, szóval szerintem ha mindketten ennyire így érzitek akkor öntsetek tiszta vizet a pohárba és váltsatok. Történt már ennél nagyobb csoda is.
2022. dec. 2. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!