Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem? Ikerlàng? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? Ikerlàng? Valaki tud tanácsot adni, hogy mit tegyek? Már régóta ismerem, de soha nem történt ilyen. Párom haverja, és elhív minket egy buliba, ahol egymásra kapcsolódunk. Csak szerintem fura?

Figyelt kérdés
Szóval elhívott minket egy buliba, érdekesség a sztoriba, hogy nagyon nem akartam menni, még mondtam is barátomnak, hogy inkább nem iszok, de menjünk haza, na mindegy a végén, csak maradtunk, és eléggé becsiccsentettünk mindannyian. Szóval a házigazda, akivel mondhatni összemelegedtünk,( elmondom, nem volt semmi köztünk, csak összesimultunk/ összeborultunk) rám írt, és 2 hetet beszélgettünk folyamatosan, hozzá kell tegyem, neki is van párja. A lényeg a lényeg, hogy megbeszéltük, hogy ezt be kell fejezzük mert nem korrekt, nem fair, így már lassan 2 hete nem beszélünk, de én az ő hatására rengeteget változtam pozitív irányba. Viszont érzem, hogy ezt az egészet nem hagyhatjuk abba, még valami dolgunk van egymással.. szerintetek engedjem el, vagy mi legyen? Néha azt érzem, hogy felemészt ez az egész, néha pedig egy mérhetetlen nyugalmat, hogy “ hé, fogtok találkozni hamarosan, nincs miért aggódnod. Szóval ki mit tenne? ❤️😃

2022. dec. 1. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Jol nyakon vernelek mert undoritoan viselkedsz ♥️😃
2022. dec. 1. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval. Párkapcsolatban mit kapcsolódsz a barátod haverjára? Ha ilyen ezo vagy, biztos nem csak az ikerlángokról, hanem a karmáról is hallottál. Nem lenne jobb tisztességesen hozzáállni a dolgokhoz?
2022. dec. 1. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Ja, bizony létezik karma! Én a helyedben nem találkoznék vele többet, mert ha "véletlenül" csók csattan el akár szét rakod a lábaid vissza fogod kapni kamatostul! ❤️😀
2022. dec. 1. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Ikerláng és bulika. őőőőőő... hát, történt már velem is ilyen, "ikerláng", bár a bulika közbeni összegabalyodást meg az azt követő részegen felhurcibálást lakásra nem nevezem annak.
2022. dec. 1. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Ah, milyen romantikus, ikerláng... szakítsatok mindketten és kezdjetek el járni, kiderül milyen tartós ez a láng. Csak az már nem olyan izgi, ugye? ;-)

Ez pont olyan, mint amikor megveszed AZ ÁLOMCIPŐT/RUHÁT... 3 hónap után pont annyira lesz hétköznapi mint a többi ruhád a szekrényben. Nagyon ritkán van olyan, hogy mégsem, de azt meg nem fogod tudni másképp kideríteni csak úgy, ha elkezdesz járni vele, és letelik a 3 hónap, 6 hónap stb. Hidd el, tapasztalat.

2022. dec. 1. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Lehet velem vam a baj, de en nem szoktam magam olyan reszegre inni, hogy csak ugy osszeboruljak barkivel. Plane nem kezdek vele levelezesbe. Akkor most irjak ki rola egy kerdest, hogy mi a baj velem, mert az a normalis, ahogy te csinalod?
2022. dec. 1. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Bárkitől azt hallom, hogy ikerláng, vagy lelkitárs anélkül, hogy azt megelőzné vagy fél emberöltőnyi együttlét, annak azonnal hátraarcot vágok és eliszkolok az ellenkező irányba.
2022. dec. 1. 17:54
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Mi ebben a fura? Sok a gerinctelen féreg ebben a világban.
2022. dec. 1. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

A kisebb baj, hogy nem vagy tisztában fogalmakkal. Az ikerláng, lelkitárs valahogy nem itt kezdődik, részegen, egy buliban...

Nagyobb baj a viselkedésed. Döntened kéne, tulajdonképpen kire és mire van szükséged és ennek megfelelően hozzáállni a dolgokhoz. A szerelem tiszta dolog, nem arról szól, hogy mindenki mindenkivel, tök mindegy, hogy foglaltak vagyunk alapon...

2022. dec. 1. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Emberek, nincs ilyen, hogy ikerlang, lelki társ, őrangyal meg egyéb ilyen hülyeségek. Komolyan.
2022. dec. 1. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!