Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha emiatt sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha emiatt sokszor vagyok szomorú? (hosszú)

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy volt a baráti társaságunkban egy fiú, akivel utána ketten is találkozgattunk. Az elején is éreztem, hogy bejön nekem, ráadásul mikor sokat cseteltünk meg beszélgettünk rájöttem hogy a személyisége is nagyon bejön, aztán bekövettük egymást közösségi oldalakon, ahol megláttam hogy van barátnője. Ekkor már késő volt, mert már voltak érzéseim a srác iránt. Úgy voltam vele hogy mivel ő az egyetlen ember aki így az egyetemről napi szinten érdeklődik irántam, egyben jó barát is, nem rúgom fel emiatt vele a kapcsolatom, bár nagyon fájt mikor a barátnőjéről áradozott, de maradtunk jóban. A bajok onnan indultak hogy elkezdett velem flörtölgetni, ami nagyon jól esett még jobban rápörögtem, és azt hittem hogy ha kicsit kimutatom hogy bejön, akkor lehet nála esélyem, mert azt hittem hogy bátorításra vár és ha mindketten tetszünk egymásnak akkor velem lenne, mivel gondoltam ha más lánnyal flörtöl, valami csak nincs rendben a kapcsolatában. Egyik nap nagyon kiborultam azon ahogy viselkedett velem és elsírtam magam, ő azonnal jött utánam vigasztalni, aminek az lett a vége hogy lefeküdtünk. Tudom hogy aljas undorító dolog de légyszi ne ekezzétek most emiatt. Utána megbeszéltük hogy nem csináljuk ezt, bár élveztük mindketten. Persze ettől csak még jobban belészerettem. Utána ősszel újra taliztunk és akkor mondta hogy néha akarja velem csinálni, de a barátnője már olyan régóta megvan neki hogy sokat veszítene ha elhagyná meg kényelmes vele, viszont vannak olyan dolgok a kapcsolatában, amik hiányoznak és azt tőlem szeretné megkapni. Meg hogy ne gondoljak bele többet abba ha megfogja a kezem vagy meg akar csókolni. És hiába tetszem neki jobban, mint a barátnője, nem akarja a megszokott életét felborítani. Ez nekem nagyon fájt, mert szeretnék én is olyan kapcsolatot ahol viszont vagyok szeretve és az ő szavából azt vettem ki hogy csak szexet akar tőlem. Annyira elkeseredtem hogy azonnal látta hogy valami baj van és akkor szóvá tettem neki hogy úgy érzem hogy kihasznál. Egy kapcsolatot nem tudna velem elképzelni, de azt a részt ami érdekelné belőle azt kiveszi anélkül hogy valamkt érzelmileg is hozzátenne az egészhez. Persze ő ezt egyáltalán nem értette, azzal érvelt hogy ha én lefekúdnék vele, én is kihasználnám, csakhogy én felvállalnám kapcsolat formában, ő meg nem.A másik aggasztó dolog hogy van egy másik lany barátja is aki szaktársa, és állítása szerint nem történt köztük semmi, mert a csaj közölte vele hogy nem tetszik neki. Csak látom hogy mindig chatelnek meg összejárnak tanulni és a lányról is azt hallottam hogy nem épp visszafogott. Sajnos ahogy rólam hazudott a barátnőjének ugyanúgy hazudhat a másik csajról nekem, nem tudok benne bízni.Ha meg megemlítem neki hogy lehet hogy békén kéne hagynom őt végleg akkor meg felháborodik és bekönnyesedik a szeme. Az a baj, hogy emiatt az egész miatt nagyon szomorú vagyok és sokat gondolok erre egy nap. Köszi, ha elolvastátok, és ti mit tennétek a helyemben?

(A felejtsd el azonnal nem olya egyszerű, én is tudom hogy nem kéne vele foglalkoznom, de valahogy nem megy...)

2022. nov. 30. 21:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem meg szexelj vele élvezd vele az életet de közben keress magadnak normális barátot is aki szeret is vagy hű.

Egotuningnak jó a srác.

Én is így fogom csinálni szerintem.

2022. nov. 30. 21:46
 2/21 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy ez így nehéz amíg érzelmeik vannak iránta :( és nem tudom hogy lehetnék túl rajta :( előtte is nagyon sgerelmes voltam egy srácba de ahogy ő jött, ez elmúlt, szeretném ha megint jönne egy normális srác, aki kihúzna ebbők és iránta is elmúlna
2022. nov. 30. 21:47
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg hagyd ezt a pasit, ilyenre pazarlod tényleg az idődet, az érzelmeidet?

Persze, hogy nem egyszerű elfelejtened ha már vannak érzelmeid de hidd el idővel menni fog. Gondolj arra, hogy egy megbízhatatlan senkiházi aki jelenleg is csalja a párját. Szerintem ez nagyon undorító és kiábrándító.

2022. nov. 30. 21:50
 4/21 anonim ***** válasza:
75%
Legyen akkor egy érzelmi tuningra is. Ne egyért adj soha életet szived lelked. Mert akkor attol az egytől fogsz függni. Az meg idevezet. Síráshoz.
2022. nov. 30. 21:50
 5/21 A kérdező kommentje:
És itt a baj, tudom hogy azt se érdenelné hogy ránézzek, de ha látom hogy írt azonnal izgalomba jövök és nem tudom hogy hogy kellene azt hogy hidegen hagyjon, mert egyszerűen megbízhatatlan és úgyis fontosabb neki a kényelem mint az érzések
2022. nov. 30. 21:51
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Ugy hogy vannak mások is!

Minek írok ha nem érted:(

2022. nov. 30. 21:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi értelme te is tudod, már nem csak veled kavar, hanem mással is!

Az lenne a legjobb ha kiiktatnád életedből örökre, mert így nem fogod elfelejteni és ismerkedj más pasikkal!

Ne arra várj, hogy hátha valaki kihúz ebből a gödörből, mert ha nem teszel érte, akkor hogyan történjen meg?

Neked kell mindent megtenni azért, hogy idővel elfelejtsd!

De az úgy nem fog menni, hogy találkozol vele és hallgatod a hazugságait...

2022. nov. 30. 21:54
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen, de kucsit introvertált vagyok és nehezen megy az ismerkedés, de essig amikor kinéztem magambak egy közeli fiút és kölcsönös volt a szimpátia, akkor összejött. Sosem voltam még ilyenben mint vele
2022. nov. 30. 21:55
 9/21 A kérdező kommentje:
7-es teljesen igazad van...
2022. nov. 30. 21:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha egyetértesz akkor ez szerint cselekedj!
2022. nov. 30. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!