Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk és elment egy másik lánnyal találkozni. Lehet még esélyem?
Van egy fiú az egyetemről, aki már régóta tetszik. Elhívott találkozni, ami tök jól sikerült és mondta, hogy talizzunk mégegyszer, de végül lemondta azzal az indokkal, hogy beteg. Aztán kitette, hogy egy csajjal talizik, akit most ismert meg. Úgy jött le nekem teljesen, hogy hazudott és elég negatívan gondolkodtam... Úgy gondoltam ez akarat kérdése... Kiakadtam és ráírtam, hogy jó lett volna ha őszintén leírja mi van. Ő most is állítja, hogy rosszul van sőt megharagudott, hogy én hazugnak nevezem. Azóta bármit írok az a válasz "De én hazug vagyok nem? :) "
Nagyon sajnálom, hogy megbántottam. Hogyan engesztelhetném ki? 20 évesek vagyunk és nagyon örülnék neki, ha letudnánk ülni megbeszélni. Most teljesen elvágtam magam? Szerintetek lehet még köztünk valami? Ő tényleg egy olyan ember, akinek még a barátságának is örülnék! Nem tudom mit tegyek. Próbáltam neki felvázolni az én oldalamat, hogy ellenkező esetben ő is mit gondolna, ha lemondom utána meg... Hibáztam :((
De szeretem az ilyen kérdezőket.
Válaszokat kap, aztán elkezd mellébeszélni, olyanok miatt magyarázkodni, amiket senki nem kérdőjelezett meg. De ami a lényeg, arról hallgat, mert tudja ő az igazságot, csak idejött önigazolásért, hátha..
Itt nem a válaszok a hülyék, csak nem.szeretnéd belatni az igazságot.
A fiú nem az, akinek hiszed. Manipulál téged. Tipikus bantalmazó manipulátor, pontosan ilyen mindegyik!
Ő hazudik, ő megy félre de TE kérsz bocsánatot és neked van lelkifurdalásod, és őt meg felmented, szegény ártatlan beteg áldozat!!!
Óriási szerencséd, hogy nem tart teged elég érdekesnek, és mar az elején megmutatta, kiféle-miféle.
Szállj magadba, tiszteld magad, egy ilyen szar alak nem ér egy gondolatot se.
Engedd el, nem szép dolog tőle amit csinált
Találsz olyat aki tisztességesen bánik veled nem hazudik és engedd el, hogy meg tudjátok beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!