Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összevesztünk és elment egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk és elment egy másik lánnyal találkozni. Lehet még esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az egyetemről, aki már régóta tetszik. Elhívott találkozni, ami tök jól sikerült és mondta, hogy talizzunk mégegyszer, de végül lemondta azzal az indokkal, hogy beteg. Aztán kitette, hogy egy csajjal talizik, akit most ismert meg. Úgy jött le nekem teljesen, hogy hazudott és elég negatívan gondolkodtam... Úgy gondoltam ez akarat kérdése... Kiakadtam és ráírtam, hogy jó lett volna ha őszintén leírja mi van. Ő most is állítja, hogy rosszul van sőt megharagudott, hogy én hazugnak nevezem. Azóta bármit írok az a válasz "De én hazug vagyok nem? :) "

Nagyon sajnálom, hogy megbántottam. Hogyan engesztelhetném ki? 20 évesek vagyunk és nagyon örülnék neki, ha letudnánk ülni megbeszélni. Most teljesen elvágtam magam? Szerintetek lehet még köztünk valami? Ő tényleg egy olyan ember, akinek még a barátságának is örülnék! Nem tudom mit tegyek. Próbáltam neki felvázolni az én oldalamat, hogy ellenkező esetben ő is mit gondolna, ha lemondom utána meg... Hibáztam :((

2022. nov. 30. 08:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Főnyeremény, legközelebb ha nagyon beteg, és amúgy közös fotót posztol az éppen zajló randijáról, vakulj és némulj meg. Nagyon szeretni fog, ha csak az együtt töltött idővel foglalkozol.
2022. nov. 30. 08:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha több mint barátságot akarsz, mert többet érzel iránta, akkor jobb ha elfelejted ugyanis egy hazug és egy csaló úgymond.

Bár nem tudom ki az a csaj... Barátnője, vagy random lány, mert biztos nem a húga. xD

Én elfelejtenem azt ha netán visszakonyorogne magát, azt mondanám, hogy késő akadt jobb!

2022. nov. 30. 08:17
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Jó nagy marha vagy. Látod, elérte, amit akart. Egy találkozó után előjött belőle a bántalmazó: elérte, hogy magadat hibaztasd valamiért, amit ő cseszett el és meg te érzed magad rosszul.

Ember, egy randitok volt! Hazudott neked a betegségéről, hogy találkozzon egy másik csajjal.

Mit akarsz ezen újra kezdeni?

Én komolyan nem értem. 4 éve én is 20 voltam, de hogy ennyire nem voltam idióta és pláne nem lábtörlő, az is biztos.

2022. nov. 30. 08:18
 4/19 A kérdező kommentje:
Tényleg idióta vagyok(az miatt, ahogy viselkedtem vele). Nem fogalmaztam meg pontosan: Nem a tervezett találkozónk napján találkozott a csajjal, hanem 1 nappal később.
2022. nov. 30. 08:26
 5/19 anonim ***** válasza:
12%

De hát szíve joga randizni mással is, hiszen egy randi volt, te nem mondhatod meg neki mit tegyen!!!!

Ennyire hülye nem lehetsz! 👀

2022. nov. 30. 08:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd be, tiltsd le es problema megoldva
2022. nov. 30. 08:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem megmondani akartam neki, hogy mit tegyen. Oszinteseget szerettem volna.. hogy ne hazudja be, hogy beteg.
2022. nov. 30. 08:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most nem mondod komolyan, hogy akkor már megbocsátható???

Ha még ilyeneket lenne pofája írkàlni mosolygó szmájlival, amit írtál, ki is osztanám, hogy a k anyjának válaszoljon így.

Akkor se állnék vele szóba, ha sűrűn kérné a bocsánatot, nemhogy még eszében sincs, hanem te alázod magad…

Mit akarsz ettől? Mit gondolsz, mi lesz ebből???

2022. nov. 30. 08:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem érdekled a számára jobb csajjal randizott.

Egyébként magambol indulok ki, beteg vagyok lemondom, akkor adnék más időpontot a legszimpatikusabbal randiznék újra

2022. nov. 30. 08:31
 10/19 A kérdező kommentje:
7-es esküszöm a legnormálisabb. Köszönöm! Több választ nem várok. Csak külső szemleloktol szerettem volna tanacsot,de 1 epito jellegut nem kaptam. En senkinek nem akartam megmondani kivel randizzon, kivel mit csinaljon. De szerintem nektek sem esne jol, ha valaki lemondja a talalkozot mert beteg masnap meg ott mosolyog massal. Lehet, hogy tenyleg beteg volt es ezert lett buntudatom, ezert szerettem volna legalabb egy normalis viszonyt kialakitani, ha latnunk kell egymast.
2022. nov. 30. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!