Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a három nappal megbeszélt randi napjára a másik szervezne meg egy külön programot a baráttal,megsertodnel? Nem mondta le,csak azt,hogy délután 5-ig ér rá, utána a barátjával van program. Én meg összevesztem vele emiatt és nem érti,hogy mi a bajom.
Figyelt kérdés
Azt mondja, nekem 4-5 óra együtt töltött idő semmi? Én pedig azt mondtam,hogy igen. Azt mondta,ha kevés,akkor kedden jó lehet neki,ha nekem így jobb. Nem tudom,hogy más hogy reagált volna erre,de én megkaptam,hogy nem vagyok toleráns,alkalmazkodokepes.2021. szept. 19. 18:32
1/8 anonim válasza:
Hát és mi van ha ő veled szerette volna a napot tölteni? Nem csak a 4-5 órát ?
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Csak szólók, hogy az említett úriember is tett már fel veled kapcsolatos kérdést. Inkább talán egymással beszéljétek meg... Amúgy meg elég paraszt, hogy rászervez a randira.
5/8 A kérdező kommentje:
3: az nem hinném,hogy ő....nagyon nem,de azért ,köszönöm.
2021. szept. 19. 18:51
6/8 A kérdező kommentje:
Hmmm. Vagy mégis? De kizártnak tartanám...
2021. szept. 19. 18:52
7/8 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy O volt,vagy más. Azt,amit érzek,nem érti meg.
2021. szept. 19. 18:59
8/8 anonim válasza:
Ez már huszonötször volt...
Amúgy, a kompromisszum is fontos, a kapcsolat, meg egymás szabadsága is. Akik ezeket nem tudják összehozni, azoknak van hova fejlődni kapcsolat terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!