Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Direkt küldhette, vagy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt küldhette, vagy ha véletlen, miért nem törli?

Figyelt kérdés

egy férfi ismerősöm, akivel szoktam csetelni különböző témákról, eddig már 2x küldött nekem piros szív emojit csetben.

mindkétszer ezzel a szöveggel:"véletlen volt, hülye facebook!"

utána meg otthagyta a szíveket, nem törölte.

először kapásból elhittem, hogy véletlen volt, aztán eszembe jutott, hogy soha senki nem küldött nekem véletlenül ilyet és én sem másnak.

amúgy van a pasinak nője...

2022. nov. 29. 17:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%

Ez nem a tini párkapcsolatokba akart menni?

Egyébként minek törölgetné? Leírta, hogy "véletlenül" küldte. Ennyi a sztori vége.

2022. nov. 29. 17:59
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez egyfajta csali, hátha "felveszed", mondjuk én ezt 15 évesen csináltam MSN-en, mikor tetszett egy srác.

Felnőtt szemmel nagyon kellemetlen.

2022. nov. 29. 18:00
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
2-es jól mondja. Kíváncsi volt, hogyan reagálsz rá. Ha pl. azt írod a "véletlen volt"-ra, hogy kár, akkor rádnyomult volna komolyabban is. Gáz ez az ember.
2022. nov. 29. 18:05
 4/20 A kérdező kommentje:

2

egy 56 éves férfiról beszélünk!

engem is meglep...

ezzel párhuzamosan volt olyan eset is, hogy írt 3 üzenetet, 2 perc volt mindegyik között, akkor még 2 perc leteltével tudtál csak üzit törölni fb-n.

arra is azt mondta, véletlen volt.

nem tudom, miket írt, már csak a törölt helyüket láttam.

sztem valójában ez egy üzenet volt, amit 3x próbált elküldeni, de vmiért jobbnak látta mégis törölni.

nem hiszem, h. mással összekevert az ismerősei közül, mert elég különleges és ritka nevem van.

2022. nov. 29. 18:08
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
Eléggé gáz tőle ez.
2022. nov. 29. 18:09
 6/20 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudod letiltani?

Amúgy egy igazi idióta a "ferfi" aki leragadt egy tini szintjén, bár némelyik tini még ennél is találékonyabb. 😂😂

2022. nov. 29. 18:29
 7/20 A kérdező kommentje:

6

miért tiltanám le? nem zaklatott.

csak nemtom hová tenni, h. ezzel (+ a véletlenül elküldött 3 üzi) jelezni akar vmit, vagy tényleg ilyen béna.

2022. nov. 29. 18:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Jah, hogy téged ez nem zavar egyáltalán, azon filozol vajon miért csinálja ezt!

Egyértelmű, kérdés mit teszel ezek után, vissza szivecskezed? 🤣

No comment... 🤦‍♀️

2022. nov. 29. 18:39
 9/20 A kérdező kommentje:

8

számomra nem egyértelmű az egész, ha az lenne, nem írtam volna ki a kérdést!

2022. nov. 29. 18:59
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

Nekem az, mert ha törölte volna és egyszer fordult volna elő akkor elhinnem, hogy véletlen történt, de így számomra ez eléggé hihetetlen.

De mondjuk az is lehet, hogy nem jól lát és félrebillentyuzik és nem tudja, hogy kell törölni. 🤔

2022. nov. 29. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!