Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fussak össze vele véletlenül ha semmit nem tudok hova jár? Van valami tippetek? Kövessem? Az gaz lenne?
Van egy fiu regen ismerkedtunk de abba hagytuk miattam, azota nem all velem szoba
Ossze akarok vele futni veletlenul valahol es akkor ott majd tudok vele beszelni es lat szemelyesen
De egy kis faluba lakik, nem tudom mikor jar a varosban es azt sem hova jar, szerintem nem jar el a barataival
Dolgozni nem a varosban dolgozik
Nem tudok semmi helyet ahol osszefuthatnank
Mar az is volt a fejembem hogy kovetem, elmegyek abba a faluba ahol lakik aztan varok es este fele ugyis megy dohanyboltba vagy valahova es akkor utana megyek kocsival , o is kocsival megy
De ez eleg beteges :d valami normalis tippetek lenne hogy hogyan hozzam ezt az osszefutast ossze?
Nem all velem szoba, tul makacs szoval online felkeresesnek semmi ertelme nem lenne
a nem, az nem!
ez már zaklatás lenne, hiszen ő nem akar tőled semmit.
csak magadat hozod kínos helyzetbe, ha követed, még az is lehet, h. jelenetet rendez, és ordibál majd veled.
Jezusom ne ugy kepzeljetek el hogy attol fel mikor lat engem mert zaklatom
Letiltott es kesz fiatal gyerekuk vagyunk
Miért nem áll veled szóba?
Ha megmondod adok tippeket.
Semmi nem tortent csak a fejebe vette hogy ő tobbe velem nem all szoba mert en mindig felidegesitem
Ennyi. Ami amugy nem is igaz
De mégis mivel idegesited fel?
Mire mondta legutóbb ?
Mi volt az utolsó csepp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!