Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan fussak össze vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fussak össze vele véletlenül ha semmit nem tudok hova jár? Van valami tippetek? Kövessem? Az gaz lenne?

Figyelt kérdés

Van egy fiu regen ismerkedtunk de abba hagytuk miattam, azota nem all velem szoba

Ossze akarok vele futni veletlenul valahol es akkor ott majd tudok vele beszelni es lat szemelyesen

De egy kis faluba lakik, nem tudom mikor jar a varosban es azt sem hova jar, szerintem nem jar el a barataival

Dolgozni nem a varosban dolgozik

Nem tudok semmi helyet ahol osszefuthatnank

Mar az is volt a fejembem hogy kovetem, elmegyek abba a faluba ahol lakik aztan varok es este fele ugyis megy dohanyboltba vagy valahova es akkor utana megyek kocsival , o is kocsival megy

De ez eleg beteges :d valami normalis tippetek lenne hogy hogyan hozzam ezt az osszefutast ossze?

Nem all velem szoba, tul makacs szoval online felkeresesnek semmi ertelme nem lenne

2022. aug. 24. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Le is írtad! Véletlenül!
2022. aug. 24. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

a nem, az nem!

ez már zaklatás lenne, hiszen ő nem akar tőled semmit.

csak magadat hozod kínos helyzetbe, ha követed, még az is lehet, h. jelenetet rendez, és ordibál majd veled.

2022. aug. 24. 22:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Jezusom ne ugy kepzeljetek el hogy attol fel mikor lat engem mert zaklatom

Letiltott es kesz fiatal gyerekuk vagyunk

2022. aug. 24. 22:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha tudod követni, akkor ott az alkalom, hogy leszolitsd. Viszont ha nem áll veled szoba, szerintem jobb elengedni. Minél hamarabb tanulod meg, hogy a nem az német jelent, annál boldogabb leszel a jövőben!
2022. aug. 24. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Miért nem áll veled szóba?

Ha megmondod adok tippeket.

2022. aug. 24. 23:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Semmi nem tortent csak a fejebe vette hogy ő tobbe velem nem all szoba mert en mindig felidegesitem

Ennyi. Ami amugy nem is igaz

2022. aug. 24. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
kérdező, nagy kérés lenne, hogy központozd a szövegedet? baromira zavaró így olvasni, hogy a vesszőt nem ismered!
2022. aug. 24. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy puncicám aki elszökött. Ugyan ez a helyzet.
2022. aug. 24. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Creepy vagy. Ha nem akar tőled semmit, akkor hagyd békén szegény csávót.
2022. aug. 25. 03:54
 10/10 anonim ***** válasza:

De mégis mivel idegesited fel?

Mire mondta legutóbb ?

Mi volt az utolsó csepp?

2022. aug. 26. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!