Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig viszonzott érdeklődés/v...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig viszonzott érdeklődés/vonzalom, kapcsolat soha?

Figyelt kérdés
Mindig rengeteg pasi vett körül. Egytől egyik mind bepróbálkozott, de többnyire én nem akartam semmit. Amikor nagy ritkán valaki megfog, érzem, hogy kölcsönös, de valahogy mégsem lendül tovább a dolog. Tudom, hogy nálam van valami, én cseszem el, egyszerűen túlságosan távolságtartó vagyok, aztán mikor kapcsolok, hogy engem is érdekel, a másik feladja. Mi kapcsolja át az agyam, hogy ne akkor kezdjek úszni mikor már elmerültem?
2022. nov. 29. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Dettó én is. Egy nő. Várom a válaszokat.
2022. nov. 29. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint az a férfi, aki kitartó, úgymond harcol érted, vadászik rád az nem fogja feladni.

Természetesen ha úgy jön le számára, hogy:

"Ez a nő csak hülyére vesz, nem érdeklem" akkor lehet, vagyis inkább befejezi az egészet.

Távolságtarto alatt nem tudom mit értesz, nem érdeklődsz iránta, vagy nem hagyod magad megfektetni? Mert ez nem mindegy.

Amúgy lehet nem csak te vagy a hibás, hogy későn kapcsolsz, hanem az övé szintén, mert nem egyértelműen viszonyul hozzád.

Mindkettő félnek oda "kell" raknia magát én szerintem.

2022. nov. 29. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!