Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire valószínű, hogy egy nő ilyen tulajdonságokkal felkelti az érdeklődésetek?
Általában mosolygós, szívből nevetős, de nem harsány, higgadt, nyugodt, határozott, de empatikus és kedves. Nem bombázó, de alapvetően szép és sportos.
Negatív tulajdonságok: felszínes témákról sokszor nehezen beszél, nem érdekli, ezért túl közönyösnek tűnhet. Olykor túl racionális. Néha nagyon introvertált és több énidőt, egyedüllétet igényel.
Nos, legyünk realisták!
A pasinak (és a nőnek is) kell egy első szikra, ami megfogja őt. A szürkeség, amivel te rendelkezel, nem éppen figyelemfelkeltő, sokan nem fognak észrevenni, mert az amerikanizált világban a csilli-villi a lényeg és a trend. Ettől függetlenül, aki valóban az efféle konszolidált megjelenésre van ráállva, az észre fog venni, de persze te se nagyon számíts arra, hogy a másik fél olyan modern, trendi lesz.
A személyiséged a maga nemében kompakt lehet, persze az nem mindegy, miképp vagy morálisan, és lelkileg-érzelmileg, ugyanis ezek felülírhatják az általad leírottakat.
Summa summarum: sokak számára bejön a habitusod, de nem fogják ezt meglátni, mert valójában 10ből 9 nem ezt keresi elsőszándékból.
Ami engem illet, én szeretem az interdiszciplinaritást...
Az érdeklődést először a külső indítja be, hisz nem ismered a másikat csak látod, hogy bejön vagy sem. Ha bejön, amit látsz ebben mondjuk nekem a sportos abszolút bejön, akkor kezded megismerni a többi tulajdonságait amiket túlnyomó részben felsoroltál.
Hiába jók a tulajdonságok, ha a külső nem jön be , akkor valószínű soha nem fogtok találkozni és nem lép oda hozzád senki, hogy "na, de jó elég empatikusnak nézel ki randizunk?" vagy hasonlók érted.
Én imádnám az ilyen lányokat. Gondolom mások is. Tipikusan az a lány, akit talán kevesen szeretnek, de ők nagyon.
"Bak" csillagjegyre jellemző, amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!