Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tulajdonságok keltik...

Milyen tulajdonságok keltik fel az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal (note, én is az vagyok, bár mindketten bik vagyunk) és nagyon szimpatikus volt. A vége felé mondta, hogy ő nem tudja, mert neki eddig csak női voltak és nagyon lassan szeretne haladni.

Másnap leírta nekem, hogy nem haragszik, sajnálja, de nem hiszi, hogy bármi hosszabb távon lehetne, mert "nem érez felém olyan szimpátiát, ami egy hosszabb távú dologhoz kellene" illetve, hogy "nem fogtam meg".

Nagyon rossz lelki világgal és rengeteg frusztrációval ebből azt szűröm le, hogy vagy ronda vagyok, vagy ebből a 3-4 órából is azt szűrte le, hogy unalmas vagyok.

Ennek ellenére mondta, hogy legyünk barátok sőt, találkozunk is, le is van beszélve, hogy mikor.

Mit gondoltok mit kéne csinálnom, mert feladni nem adnám, de tanácstalan vagyok... Inkább úgy kérdezem, hogy számotokra mi az ami a partneretekben emberileg szimpatikus?

2022. jún. 5. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Elso korben azt mondom, h senki mas kedveert ne valtozz meg, csakis sajat magad miatt!

Igen, inkabb alacsony onertekelesi gondok vannak nalad, ha egybol ezekre asszocialsz.

Nem hinnem, h unalmasnak tart, mert akkor nem talalkoznatok ujra.

Valoszinuleg nem vagy az esete, ami szinten nem azt jelenti, h ronda vagy. Csak max nem az o idealja.

Az is lehet, h megijedt, ha neki ez az elso probalkozasa azonos nemuvel.

Mit nem kene feladni? O megmondta kerek-perec, korrektul, nem amitott, ezen mar nincs mit filozgatni.

2022. jún. 5. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen benned van a hiba, hanem csak nem harmonizáltok.

Nekem társkeresön volt több potenciális valaki is, akivel találkozunk, "papírforma szerint" mindegyikkel passzoltunk volna (hasonló érdeklödési kör, hobbik, környezet, végzettség - mármint humán/reál -, ennek ellenére amikor ott volt az illetö, megállapítottuk, hogy havernak rendben lenne, de mint partner nem vonzó, nincs meg a "szikra".

Aztán jött valaki, aki bejelölt, megírta, hogy ugyan teljesen más az érdeklödése, meg minden egyéb, de valamiért az, amit írtam magamról megfogta, tegyünk egy próbát.

Az elsö percben tudtuk, hogy most sikerült, egyböl olyan összhang volt köztünk, amit elöre nem tudtunk volna elképzelni.

Most volt a 7. évfordulója, hogy együtt vagyunk, és még mindig minden olyan, mint kezdetben.

Neked is azt javaslom, ne vedd személyesen, nem veled, mint személlyel volt a gond, hanem kettötök között nem votl meg a szükséges vonzalom, aminek semmi köze sem a kinézetedhez, sem a személyiségedhez. (Emellett a másik nagyon becsületes volt, hogy öszintén megírta, hoyg nem megy tovább, szerintem egyébként feltehetöen az is belejátszott, hogy még nem volt férfi partnere és ettöl visszariad egyelöre)

2022. jún. 5. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Na mondjuk az elég vonzó, ha elmondom, hogy NEKEM milyen érzéseim voltak a találkozóval és az illetővel kapcsolatban és NEM veszi magára. Nem hibáztatja magát, nem rágódik ezen. Hanem tudja, hogy jó pasi, elfogadja h a randi az vagy sikerül vagy nem, de tartja magát annyira, hogy nem dől össze ennyitől az önbizalma.
2022. jún. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!