Előfordult már veletek, hogy valaki, akit csak látásból ismertetek, nagyon felkeltette az érdeklődéseteket? Hogy azt éreztétek, bárcsak megismerhetnétek vagy legalább pár mondatot beszélhetnétek vele?
Az ilyen kérdéseknél mindig eszembe jut hogy milyen mérhetetlen nagy akadálynak tűnt 16-17 évesen nekem is tök random, de szimpatikus emberekkel bármilyen módon szóba elegyedni.
Mert most simán rávágnám 22 évesen hogy "menj oda, semmi veszitenivalód nincs, kérdezd meg arról hova szeretne menni egyetem után, vagy tud-e segiteni xy tárgyból", de tudom hogy ez mennyire rászánást igényel önmagad részéről.
mindenesetre tényleg nem veszitesz semmit se, sőt szerintem lesz egy pozitiv csalódás benned. Akik nagyon kerülik a tömeget, és kicsit árnyék szerűek a társaságokban, azoknak is nagyon jól szokott esni az érdeklődés.
Az hogy mit sugároz kifelé valaki nem tükrözi feltétlen hogy milyen igényei lennének. Sokak a fásultságot, egykedvűséget veszik magukra (pl én is), közben jól esik nekik ha valaki emberszámba veszi pket.
Mivel kíváncsi vagy rá, jobb ha odamesz beszelgetni/ismerkedni!
Beszélgetés alapján ki lehet deríteni, hogy jól megy-e ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!