Lányok! Hogyan tartsuk fel az érdeklődéseteket egy beszélgetés során (mi fiúk)? .
Barátnő? Mindenképpen személyesen persze csak ha van merszetek.
Témák melyek érdekelnek minket:
- szerelem
- nosztalgia
- Shoping
Aminek örülünk:
- virág
- cipő
- ruha
- ha szereti az édeset akkor az
Amit utálunk:
- nagyképűség
- menősködés
Amit szeretünk ha dicsérnek:
- arc
- haj
- körörm (ha ki van festve)
- bőr
- ruha
- őőőőőőőőőő... mmm... hátt... mell (nagyobb lány esetén)
- test minden része
Örültem neki, hogy végre kiönthettem a szívemet egy fiúnak. De tényleg! Még valami de azt csak levélben...
Én szeretem, ha érdeklődik, milyen volt a napom, felhoz esetleg egy témát velem kapcsolatban (Hogy ment a töri tz amire mondtad, hogy tanulsz? vagy Még mindig rosszban vagytok a barátnőddel?) és mesél a sajátjáról. Szeretem ha fenntartja a beszélgetést, értékeli a poénjaim, de nem próbálja magát rám erőltetni, ha látja rajtam, hogy nem érek rá, akkor nem nyomul feleslegesen, ha már egy ideje beszélünk, rákérdez, hogy zavar-e. Azt szeretem, ha megdícsérnek, ki ne szeretné. Éppen mit, ha fodrásznál voltam akkor a hajam, ha kicsíptem magam akkor azt, ha ötös dogát írtam akkor az eszem.
A lényeg, hogy magadat add, de tartsd fent a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!