Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » EMO FIÚK! Nektek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EMO FIÚK! Nektek milyen lányok keltik fel az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés

Csak az emo lányok, különböző stílusúak vagy a teljesen hétköznapi lányok is? Csendesebb visszahúzódóbb, vagy inkább aki hangot ad a véleményének? Külsőre mi fog meg titeket?

Tudom, hogy ez változó, nem akarok általánosítani. Azok az emo-k akik ezt olvassák azok véleményére vagyok kíváncsi.

2016. dec. 27. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
n rgben mo vtam, de mr lszoktam rla, mrt rajottem, h a elt szep
2016. dec. 27. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Legyen bevállalós, szexi, jó csaj

Szeresse a szexes témákat

Nem vagyok emo

16f

2016. dec. 27. 18:01
 3/8 Eppaz02 ***** válasza:
Én emo vagyok.. Hát nekem inkább a scene lányok jönnek be nagyon. Legyen élénk színű a haja pl: kèk, piros.. Legyen érzékeny. 16/F
2016. dec. 27. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak még Emok?
2016. dec. 27. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy tényleg, az emo emberek nem megölték magukat? Tisztelet a kivételnek, vagy azt hiszem feltalálták az anti E vírust, ami megszünteti a emoságot egy kamaszon, ezt sokszor úgy is szokták hívni, hogy az illető felnő.

17f

2016. dec. 27. 18:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 3-as. :)
2016. dec. 27. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

1# hiányozták iskolából mikor magánhangzót tanultátok ?

Kérdező nekem úgy az Emos lányok be jönnek de nem tudnám el képzelni velük az életemet :)

Egy átlagos fiú

2016. dec. 28. 00:50
 8/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló. Nincs olyan ,hogy EMÓS az EMO de nem emós pl.a punkokat se hívod úgy ,hogy punkosok. Bocsi de ez nagyon irritál.
2017. nov. 30. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!