Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire valószínű, hogy egy nő ilyen tulajdonságokkal felkelti az érdeklődésetek?
Általában mosolygós, szívből nevetős, de nem harsány, higgadt, nyugodt, határozott, de empatikus és kedves. Nem bombázó, de alapvetően szép és sportos.
Negatív tulajdonságok: felszínes témákról sokszor nehezen beszél, nem érdekli, ezért túl közönyösnek tűnhet. Olykor túl racionális. Néha nagyon introvertált és több énidőt, egyedüllétet igényel.
Egy ilyen lány nagyon megfogna, de írnál valami tényleg negatívat? Ne haragudj, de ez inkább önfényezés lett. Az nem negatív tulajdonság, hogy nem beszélsz felszínes dolgokról. Eleve a felszínes jelző negatív, ha nem csinálod, az pozitív...
Szóval, ha elém állna egy lány ilyen bemutatkozással, akkor a tartalma bejönne, viszont tartanék tőle, hogy nagyon nem ilyen, megjátssza magát és rossz az önismerete.
Kb. mint a barátnőm.
Szerintem ezzel meg is válaszoltam a kérdést.
#10 Szerintem vízöntő a lány. ;)
Na, had tudjuk meg a csillagjegyed. :D
Szerintem pedig tipikusan Bak jegy a lány, ismertem párat.
Én Oroszlán vagyok, ha fontos.
Oroszlán vagyok, bár ez szerintem irreleváns. Az alapvető személyiségjegyek stimmelnek (ahogyan a legtöbb embernél), viszont az évek alatti sok önkritikával és önreflexióval sikerült háttérbe szorítanom az egocentrizmusomat, így szerintem jelen énemről senki nem tippelné, hogy oroszlán :)
Aki írta, hogy szürke vagyok, és a pasikat a külső fogja meg. Nem, szürkének nem nevezném magam, van egy olyan kisugárzásom, hogy ha valahová belépek, akkor azt észre veszik az emberek. Nevezzük karizmának. Viszont erre nem játszok rá külön, nem küzdök érte, és alapból igényem sincs rá. Ez csak van.
Azt hiszem, ez részben egy önvédő mechanizmus, hogy nem is szeretném, hogy az ilyen férfiak (vagy alapvetően az emberek) felfigyeljenek rám, nem akarom, hogy valakinek a külsőmmel vagy szereplésemmel keltsem fel az érdeklődését. Ha így is alakul, akkor sokszor első blikkre távolságtartó vagyok (tessék, ez szerintem egy negatív tulajdonság). Egyrészt azért, mert ma már sokkal jobban nézek ki, mint régen, de anno megszoktam, hogy inkább a személyiségem miatt kedvelt aki megkedvelt, nem a külsőm miatt. És ezek a kapcsolatok jobban is alakultak mindig.
"Egy ilyen lány nagyon megfogna, de írnál valami tényleg negatívat? Ne haragudj, de ez inkább önfényezés lett. "
Nem, nem az, csak leírva jól néz ki az is, amit negatívumnak írtam. Mint ahogy Dextert meg Sherlock Holmes-t is szereti mindenki, hiába szociopaták, a való életben viszont valszeg menekülnének előlük az emberek, mert kibírhatatlanok:)
Ezek nem jó tualjdonságok. Az, hogy alapvetően életvidám vagyok, kinyilvánítom az őszinte érzelmeimet, sokat nevetek, az persze oké. De én tényleg nehezen engedek közel magamhoz bárkit, sokáig távolságtartó és bizalmatlan vagyok a legtöbb emberrel, és tényleg hidegen hagynak a mindennapi társas kapcsolatok a felszínes mivoltukban, amik a társadalom mozgatórugói, és alapvetően megkönnyítik az emberek életét.
Az, hogy szükség van sok egyedüllétre, megint nem vonzó tulajdonság. Úgy hangzik, de a legtöbb ember egy idő után több együttlétre vágyik, sokkal többet igényli a másik társaságát, mint én. És ilyen téren nehezen alkalmazkodom, ha nem adják meg nekem azt a teret, amire szükségem van.
"a pasikat a külső fogja meg"
Van, akit az.
Van, akit meg a személyiség.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!