Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassak felé annyi érdeklődést mint ő felém?
Figyelt kérdés
Régen nagyon a kedvemben akart járni egy srác, majd hirtelen lett egy barátnője, és igazából köztünk nem tudott kialakulni semmi komolyabb. Azóta rám nem figyel annyira, nem is írunk annyit, viszont ha ém nem írok neki, előbb-utóbb egyfolytában rám ír. Személyesen (amikor nincs ott a csaja) mindig flörtöl velem és ki akarja húzni belőlem hogy azt mondjam hogy ő jól néz ki stb. Egyébként azt is kérdezgette hogy lefeküdnék-e vele meg szeretné ha itt-ott hozzáérnék. Nekem ő bejön, lehet talán szeretem is, ne kérdezzétek miért, én sem tudom. Próbálok újabb fiúkkal isnerkedni, de még ő is sokszor jut az eszembe. Szeretnék rá annyi figyelmet fordítani, mint ő rám (nem nagyon beszél cseten hiába írok kifejtősebb témákat). Hogyan érjem el hogy ne érdekeljen ez a szerintem egyébként nárcisztikus férfi?2022. jún. 2. 23:03
1/1 anonim válasza:
"Hogyan mutassak felé annyi érdeklődést mint ő felém?" Sehogy, küldd el a francba.
"Hogyan érjem el hogy ne érdekeljen ez a szerintem egyébként nárcisztikus férfi?" Dehogy nárcisztikus, simán csak próbálkozik, de komolyan nem érdekled és nem csak veled, mert nem tartja tiszteletben a párkapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!