Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedek egy fiuval ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy fiuval ,de kavartam egy baratjaval. Ha felismer le tudom tagadni? Nem derulhet ki.

Figyelt kérdés

2 eve azt hittem ismerkedek egy fiuval de az nem ismerkedes volt, csak kihasznalt, en nem igy akartam, csak tul naiv voltam hogy eszrevegyem a jeleket. Még most is sajnos kicsit az vagyok 23 evesen, nem hogy 21 evesen..

Amint kihasznalt, letiltott mindenhonnan. 2x latott.

Most ismerkedek egy normalis fiuval, ez tenyleg ismerkedes, kapcsolat a cel mindkettonk reszerol. Nem derulhet ki hogy en joban voltam a baratjaval, mert azonnal veget vetne mindennek.

Nem tudom az a masik fiu emlekszik e ram, eleteben 2x latott. Mennyi az esely hogy emlekszik az arcomra es eszebe jutok ha meglat valahol?

A nevemre is csak azert emlekezhet mert azota is le vagyok neki tiltva es ott vagyok a tiltasai kozott.

Ha nevrol megismer es letagadom akkor is kalamajka lesz ha meg nem tudom letagadni vege mindennek.

2022. nov. 27. 23:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%
Ú, ba*d, nagyon gáz, ahogyan fogalmazol meg ahogy viszonyulsz a kapcsolatokhoz. Ha nem kavarnál fűvel-fával, talán nem lennének ezek a "nem derülhet ki", "mi lesz ha megtudja" sztorik sem. Tipikus ringyó problémák, már ne haragudj. Ez a 2x30 perc dolog is mekkora cringe már. Kétszer megdugattad magad egy random csávóval aztán csodálkozol, hogy nem keres, letilt?
2022. nov. 28. 13:17
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

Ha a pasid ezért megharagszik akkor eléggé buta, bár nem mindegy mit muveltetek...

A másik biztos, hogy elmondja neki, úgyhogy hiába is tagadnad, mert akkor azért szakít veled.

Amúgy azt én sem értem, hogy a második randin mi történt, vagy egyáltalán a kihasználás szó mit jelent nálad, mert ha vidáman belementél, hogy megsz*pp@sson, vagy szexbe az nem ugyanaz, mintha meger*szak*lt volna.

Persze mindkettő esetben neked rossz, csak a másik sokkal komolyabb helyzet.

Mondjuk én már most elmondanam a páromnak, hogy mi történt, hogy ne lepje meglepetés...

Rosszul állsz a dolgokhoz kérdező ez tény és való.

2022. nov. 28. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
És miért baj, hogy ismerkedtél mással?
2022. nov. 28. 21:37
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
23. Ja hát neki nem baj, ez általában másnak szokott baj lenni.
2022. nov. 29. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!