Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy fiuval ,de kavartam egy baratjaval. Ha felismer le tudom tagadni? Nem derulhet ki.
2 eve azt hittem ismerkedek egy fiuval de az nem ismerkedes volt, csak kihasznalt, en nem igy akartam, csak tul naiv voltam hogy eszrevegyem a jeleket. Még most is sajnos kicsit az vagyok 23 evesen, nem hogy 21 evesen..
Amint kihasznalt, letiltott mindenhonnan. 2x latott.
Most ismerkedek egy normalis fiuval, ez tenyleg ismerkedes, kapcsolat a cel mindkettonk reszerol. Nem derulhet ki hogy en joban voltam a baratjaval, mert azonnal veget vetne mindennek.
Nem tudom az a masik fiu emlekszik e ram, eleteben 2x latott. Mennyi az esely hogy emlekszik az arcomra es eszebe jutok ha meglat valahol?
A nevemre is csak azert emlekezhet mert azota is le vagyok neki tiltva es ott vagyok a tiltasai kozott.
Ha nevrol megismer es letagadom akkor is kalamajka lesz ha meg nem tudom letagadni vege mindennek.
Mi az, hogy kihasznált??
Meglopott? Alád feküdt? Megerőszakolt?
Beszélnél érthetően??
Bármelyik is volt a 3 közül, főleg a harmadik, ha az új palid azután rád haragszik, és veled nem akar beszélni többet, akkor miért is félsz ennyire, hogy az ilyen redvát elveszíted??
Ne viccelj már. Még jó hogy emlékezni fog rád amennyiben nem fogyatékos. Hanyagolnám ezt a dolgot mert itt csak problémák lesznek.
Szóltam előre..
"aztan a masodik talin kihasznalt."
Ez mit jelent?
Nem bonyolult a sztori, a kérdező azt hitte, komolyabban érdekli a srácot, de amint megvolt a szex, a srác már hallani sem akart róla.
Kérdező, miért gondolod, hogy az új fiú offolna emiatt? Amúgy, ha meg igen, nem nagy kár érte… Mennyire szoros barátok, ha tudomást szerez rólad a régi, akkor duruzsolna a fülébe?
Szerintem folytasd az ismerkedést, és amíg nem adódik olyan szitu, nem kell erről a szálról semmit mesélni. (De nem azért, mert bármiért is szégyenkezned kell, csak nem tartozol beszámolóval régi partnerekről, és komoly ismerkedés elején nem túl nyerő kiteríteni erről a kártyákat.)
14-es: Nemtől függetlenül szégyen vagy. Írta a kérdező, hogy naiv, ez még nem ok a másiktól a patkány viselkedésre. A pontos részleteket persze nem tudjuk, de a letiltás gáz. Volt jó pár egyéjszakás kalandom, ha nem akartam folytatást, megmondtam, és a hitegetés sem az én műfajom. A kettős mérce meg már rendkívül elavult, uncsi, ha egy férfi tolja le hamar a gatyát, rendben van, sőt, milyen menő, ha meg nő a bugyit, akkor hülye k*rva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!