Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedek egy fiuval ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy fiuval ,de kavartam egy baratjaval. Ha felismer le tudom tagadni? Nem derulhet ki.

Figyelt kérdés

2 eve azt hittem ismerkedek egy fiuval de az nem ismerkedes volt, csak kihasznalt, en nem igy akartam, csak tul naiv voltam hogy eszrevegyem a jeleket. Még most is sajnos kicsit az vagyok 23 evesen, nem hogy 21 evesen..

Amint kihasznalt, letiltott mindenhonnan. 2x latott.

Most ismerkedek egy normalis fiuval, ez tenyleg ismerkedes, kapcsolat a cel mindkettonk reszerol. Nem derulhet ki hogy en joban voltam a baratjaval, mert azonnal veget vetne mindennek.

Nem tudom az a masik fiu emlekszik e ram, eleteben 2x latott. Mennyi az esely hogy emlekszik az arcomra es eszebe jutok ha meglat valahol?

A nevemre is csak azert emlekezhet mert azota is le vagyok neki tiltva es ott vagyok a tiltasai kozott.

Ha nevrol megismer es letagadom akkor is kalamajka lesz ha meg nem tudom letagadni vege mindennek.

2022. nov. 27. 23:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy kihasznált??

Meglopott? Alád feküdt? Megerőszakolt?

Beszélnél érthetően??

Bármelyik is volt a 3 közül, főleg a harmadik, ha az új palid azután rád haragszik, és veled nem akar beszélni többet, akkor miért is félsz ennyire, hogy az ilyen redvát elveszíted??

2022. nov. 28. 00:17
 12/24 anonim ***** válasza:
36%
Mivel használt ki 30 perc alatt? Megcsókolt, neked meg korai volt?
2022. nov. 28. 00:17
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem tortent semmi koztetek, akkor ne parazz
2022. nov. 28. 01:24
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Kihasznált, ja. 30 percbe kb az fér bele, ha valaki rendel egy kávét, és megissza, nem az, hogy rögtön szétteszi a lábát egy tök ismeretlen faszinak. Nem vagyok álszent, voltak egyéjszakás kalandjaim, de ez a 30 perc durva, váltotok két mondatot te meg tolod le a bugyid, én biztos elmondanám a haveromnak, hogy milyen "hölgynek" udvarol éppen.
2022. nov. 28. 03:33
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Ne viccelj már. Még jó hogy emlékezni fog rád amennyiben nem fogyatékos. Hanyagolnám ezt a dolgot mert itt csak problémák lesznek.

Szóltam előre..

2022. nov. 28. 07:45
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Na én ezért se szoktam hagyni magam letiltani, mert akkor annak a személynek még akár évekig ott leszel a fekete listáján. Úgy tudsz lekerülni onnan, ha törlöd a facebook fiókod és újat csinálsz. Ha nem nézegeti gyakran a letiltottak listáját, akkor lehet észre sem veszi, hogy eltűntél onnan és elfelejt. De attól, hogy a neved elfelejti még arcról felismerhet később.
2022. nov. 28. 09:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"aztan a masodik talin kihasznalt."

Ez mit jelent?

2022. nov. 28. 09:57
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem bonyolult a sztori, a kérdező azt hitte, komolyabban érdekli a srácot, de amint megvolt a szex, a srác már hallani sem akart róla.

Kérdező, miért gondolod, hogy az új fiú offolna emiatt? Amúgy, ha meg igen, nem nagy kár érte… Mennyire szoros barátok, ha tudomást szerez rólad a régi, akkor duruzsolna a fülébe?

Szerintem folytasd az ismerkedést, és amíg nem adódik olyan szitu, nem kell erről a szálról semmit mesélni. (De nem azért, mert bármiért is szégyenkezned kell, csak nem tartozol beszámolóval régi partnerekről, és komoly ismerkedés elején nem túl nyerő kiteríteni erről a kártyákat.)

14-es: Nemtől függetlenül szégyen vagy. Írta a kérdező, hogy naiv, ez még nem ok a másiktól a patkány viselkedésre. A pontos részleteket persze nem tudjuk, de a letiltás gáz. Volt jó pár egyéjszakás kalandom, ha nem akartam folytatást, megmondtam, és a hitegetés sem az én műfajom. A kettős mérce meg már rendkívül elavult, uncsi, ha egy férfi tolja le hamar a gatyát, rendben van, sőt, milyen menő, ha meg nő a bugyit, akkor hülye k*rva.

2022. nov. 28. 11:16
 19/24 anonim ***** válasza:
36%
Nem jonnék össze olyannal, aki a barátomnak csak egy kefélést ért.
2022. nov. 28. 13:12
 20/24 anonim ***** válasza:
64%
12. Megszexualizálta. Naivan.
2022. nov. 28. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!