Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedek egy fiuval ,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy fiuval ,de kavartam egy baratjaval. Ha felismer le tudom tagadni? Nem derulhet ki.

Figyelt kérdés

2 eve azt hittem ismerkedek egy fiuval de az nem ismerkedes volt, csak kihasznalt, en nem igy akartam, csak tul naiv voltam hogy eszrevegyem a jeleket. Még most is sajnos kicsit az vagyok 23 evesen, nem hogy 21 evesen..

Amint kihasznalt, letiltott mindenhonnan. 2x latott.

Most ismerkedek egy normalis fiuval, ez tenyleg ismerkedes, kapcsolat a cel mindkettonk reszerol. Nem derulhet ki hogy en joban voltam a baratjaval, mert azonnal veget vetne mindennek.

Nem tudom az a masik fiu emlekszik e ram, eleteben 2x latott. Mennyi az esely hogy emlekszik az arcomra es eszebe jutok ha meglat valahol?

A nevemre is csak azert emlekezhet mert azota is le vagyok neki tiltva es ott vagyok a tiltasai kozott.

Ha nevrol megismer es letagadom akkor is kalamajka lesz ha meg nem tudom letagadni vege mindennek.

2022. nov. 27. 23:51
A kérdező szavazást indított:
Meg fog ismerni
Le tudom tagadni
16 szavazat
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
2x 30 percre talalkoztunk, szerintem lehetetlen hogy arcra felismerjen, azota valtoztam is sokat. Még ha jo is az arcmemoriaja, akkor is nehez igy
2022. nov. 27. 23:54
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
Mégis mi volt a 2x 30perc, amit ennyire szégyellni kell, gyors numera egy bokor mögött?
2022. nov. 27. 23:58
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem szamit hogy mi volt, egy baratjarol van szo aki naivan kihasznalt en meg azt hittem egyutt leszunk. Persze hogy szegyellem
2022. nov. 28. 00:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem történt köztetek semmi olyan, csak ismerkedtetek, nem gáz a dolog egyáltalán.
2022. nov. 28. 00:02
 5/24 A kérdező kommentje:
4. Tudom, akkor nem is szegyellnem, de tortent. Es aztan letiltott. Ennyi a tortenet
2022. nov. 28. 00:04
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem milyen jogon problémázhat az új here azon, hogy mit csináltál előtte, évekkel ezelőtt, mielott őt egyáltalán meg ismerted?XD
2022. nov. 28. 00:07
 7/24 A kérdező kommentje:
Semmi koze hozza, de egy baratjarol van szo
2022. nov. 28. 00:12
 8/24 A kérdező kommentje:
En sem foglalkoznek vele ha kiderulne hogy koze volt valamelyik kozeli baratnomhoz
2022. nov. 28. 00:13
 9/24 anonim ***** válasza:
97%

Írd már le, hogy mi történt abban a 2x 30 percben, és mik voltak az előzmények!

Letagadni nem érdemes, de szerintem sokkal több jelentőséget tulajdonítasz neki, mint ami valójában van.

2022. nov. 28. 00:13
 10/24 A kérdező kommentje:
Eloszor csak beszelgettunk, aztan a masodik talin kihasznalt. Ezt leirtam mar 3x, es még mindig csak azt irjatok magyarazzam meg mit jelent. Nem ertheto?
2022. nov. 28. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!