Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy fiuval ,de kavartam egy baratjaval. Ha felismer le tudom tagadni? Nem derulhet ki.
2 eve azt hittem ismerkedek egy fiuval de az nem ismerkedes volt, csak kihasznalt, en nem igy akartam, csak tul naiv voltam hogy eszrevegyem a jeleket. Még most is sajnos kicsit az vagyok 23 evesen, nem hogy 21 evesen..
Amint kihasznalt, letiltott mindenhonnan. 2x latott.
Most ismerkedek egy normalis fiuval, ez tenyleg ismerkedes, kapcsolat a cel mindkettonk reszerol. Nem derulhet ki hogy en joban voltam a baratjaval, mert azonnal veget vetne mindennek.
Nem tudom az a masik fiu emlekszik e ram, eleteben 2x latott. Mennyi az esely hogy emlekszik az arcomra es eszebe jutok ha meglat valahol?
A nevemre is csak azert emlekezhet mert azota is le vagyok neki tiltva es ott vagyok a tiltasai kozott.
Ha nevrol megismer es letagadom akkor is kalamajka lesz ha meg nem tudom letagadni vege mindennek.
Írd már le, hogy mi történt abban a 2x 30 percben, és mik voltak az előzmények!
Letagadni nem érdemes, de szerintem sokkal több jelentőséget tulajdonítasz neki, mint ami valójában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!