Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ebből még lehet kapcsolat?
Páromhoz (meg alapvetően előtte bármilyen randihoz) ugyanígy álltam hozzá mit a lány, hogy baráti találkozónak hívjuk inkább. Ez nekem volt fontos, hogy ne hivatalosan randinak nevezzük a találkozókat mert akkor nekem egy nyomást helyez rá kicsit stresszesebben éltem volna meg. Egyébként ettől függetlenül nem kimondva is mindig tudtam, hogy ezek randik.
Párom több hónapot udvarolt nekem, türelmesen megvárva míg nyitott leszek többre, és közben óvatosan kérdezte, hogy szerintem hogy és merre haladunk. Hasonlóan szerintem te is elmondhatod a lánynak, hogy nagyon tetszik neked és mit gondol erről az egészről
Hm, ami még így a 11-es kommented után eszembe jutott, az az, hogy talán nincs túl még az exén, és ezért mondja, hogy csak barátkozzatok. Lehet, hogy nyugtatja a saját lelkiismeretét, hogy akkor ez még nincs túl hamar.
Vagy rosszabb esetben hazudik és nem engedte el teljesen az előzőt, tartja még a kapcsolatot, és ezért mondja, mert így nem érzi megcsalásnak egyikőtök felé sem.
Ami ilyen nyögvenyelősen indult, annak általában nincsen jó vége. Ha egy lánynak valóban tetszel, akkor minden olyan KÖNNYŰ. Nem kell várnod, ezt csinálni, azt csinálni, tojáshéjakon lépkedni, nehogy valami rosszat mondj vagy esetleg kérdezz (!!), amivel elriasztod.
Fog még egy férfi eleget küzdeni később a nőért, a családjáért, a gyerekeiért. Legalább az elején megérdemli, hogy flottul menjenek a dolgok.
Azt javaslom ne hallgass az itteni nőkre, mert a horgásznak sem a halak fogják megmondani, hogyan kell kifogni őket, hanem egy másik horgász. Rengeteg dolgot mondanak a nők, hogy mit szeretnének, és ha azt csinálod, akkor meg elvesztik irántad az érdeklődésüket, tiszteletüket. Ez nem baj, csak szintén egy olyan dolog, amit fel kell ismerni, el kell fogadni, és eszerint viselkedni.
Bármennyiben lefogadom, hogy egy alapos közös terápia keretében kiderülne, hogy a 12-es válaszoló a párját nem önmagáért szereti, hanem azért, amit nyújtani tud neki, amit tesz érte. Mert eleve arra épült a kapcsolat, hogy a férfi gondolkodott mindig, hogy mit lehetne úgy csinálni, hogy a nőhöz alkalmazkodjon. Még egyszer mondom ez nem baj, nem ítélkezem. Ha így mindketten boldogok, akkor ez a legjobb, ami velük történhetett.
Azonban hosszú távon ez igen kimerítő, mert ami tegnap még extra volt, ma már alap. Én nem szeretnék abban a tudatban élni, hogy ha nem nyújtok mindig egyre többet, akkor nagy valószínűséggel elhagynak. Ha önmagamért szeret valaki, akkor erre sokkal kisebb az esély. Hiszen ha éppen nem is tudok sokat/többet nyújtani, akkor is ott vagyok én, akibe beleszeretett a nő, elvárás nélkül.
Természetesen kérdező sajnos te már ahogy írtad, érzelmileg benne vagy a dologban, ezért nem fogod azt csinálni, hogy oké, akkor ha barátkozunk akkor az csak barátkozás, és akkor tovább nyitott szemmel járni. Pedig ez lenne a helyes. Nem azért, mert játszmázni akarsz. Ez nem játszma, csak én a helyedben nem hagynám, hogy udvari bolondnak nézzenek.
#16-os valaszoló for president!!!
Végre mèg egy értelmes ember
Férfiként egyetértek a 16-ossal.
Horgászos peldàval szinten egyetèrtek.
#19-es válasza alapján, a női portálok , mi kell a nőnek a nők szerint cikkek jutnak eszembe, amik sok férfit vakvàgànyra terelnek.
A kérdező egyrészt projektàlja az érzéseit, másfelől becsicskult - ha a nő nem vonzódik a férfihoz testileg, akkor baxhatja , szerintem max traumának tudható be , hogy ostromolja a férfi , a nő TUDJA a férfi szàndèkait, és nem történik köztük semmi.
Mi férfiak tudjuk , hogy egy nőnèl a "nem tudom, nem vagyok biztos benne" - majdnem a nemmel egyenèrtèkű, kivève ha a lány traumatizált.
... Kérdező , mèg az exèt is ismered, járj csak utána , hogy neki kellett-e egy hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!