Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ebből még lehet kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ebből még lehet kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki iránt szerelmet érzek, ezt tudja is. Már több mint egy hónapja ismerjük egymást. Többször találkoztunk már, rengeteget beszélünk online és mindig említi hogy nagyon élvezi a társaságom. Ha elhívom valahová, rögtön belemegy és jól érezzük magunkat, van hogy ő hív el valahova és elmegyek. Viszont ha randi címszó alatt hívom el, akkor azt mondja hogy ő még csak barátkozna egyenlőre, ő még nem tart ott hogy randizzunk. Ez mit jelent? Lehetséges hogy nem fog változni a hozzáállása? Vagy egy hónap az tényleg olyan kevés idő ahhoz hogy randinak nevezhessünk egy talit?

2022. nov. 27. 22:07
1 2 3
 1/25 he84 ***** válasza:
100%
Vannak olyanok is, akiknek több idő és lassabb tempó kell a randizáshoz. Lehet hpgy ő ilyen, legyél vele türelmes és ne sürgesd, mert az rossz és csak elijeszted vele, ha mégis türelmetlenül sürgetnéd. Esetleg finoman kérdezz rá nála, hogy neki több idő kell-e a randihoz és kérdezd meg, hogy van-e nála esélyed többre is. De azt is mondd neki hozzá, hogy nem áll szándékodban sürgezni, vvárni fogsz rá, csupán szeretnéd ezeket tudni. Viszont ha igazán szerelmes vagy belé, akkor még akár hónapokat is várnál rá kényszer nélkül. Ám hogyha nem, akkor csak fellángolás és főleg szexet akarsz tőle.
2022. nov. 27. 22:13
 2/25 anonim ***** válasza:
89%

Ja, szerintem épp ezért nem akarja, hogy rögtön randi legyen, lehet sokat csalódott már, vagy eleve ilyen fajta ember. Szerintem se sürgesd, mert az jóra nem vezet.

Igazából el kell döntened, hogy megéri-e arra várni, hogy mikor lesz randi.

Mert ha szíved szerint nem, akkor inkább maradjatok barátok, vagy búcsúzzatok el.

2022. nov. 27. 22:20
 3/25 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem csak fellángolás, első találkozásunk óta minden perc róla szól a fejemben. Köszönöm szépen a választ, várni fogok rá, most már nem akarom újra felhozni, de amint alkalmasnak érzem fogom vele ezt tudatni, hogy nem akarom siettetni és amennyi idő kell neki én azt megvárom.
2022. nov. 27. 22:21
 4/25 anonim ***** válasza:
86%
Sok sikert kérdező! :)
2022. nov. 27. 22:22
 5/25 he84 ***** válasza:
85%
Oké, akkor jó és jól teszed, ha ezentúl így állsz hozzá kérdező.
2022. nov. 27. 22:22
 6/25 anonim ***** válasza:
70%
hasonló helyzetben vagyok, mi 3 hónapnál járunk, és még nem történt lényegében semmi, de hiszem, hogy ennek a helyzetnek csak idő kell, valószínűleg nálad is hasonló a helyzet, türelem, és hajrá :)
2022. nov. 27. 22:29
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

Ezek a várakozások , varakoztatások számomra elég két esélyes dolgok:

- most vagy az van hogy sokat csalódott , és várni akár mindennel is

- vagy az van hogy nagyon élvezi a társaságod, csak éppen nem tud hozzád vonzódni testileg

Ja mèg valami: tök mindegy , hogy te hogyan viszonyulsz hozzá, 0-24 van a fejedben , az a lényeg hogy a nő mit gondol rólad - mi férfiak sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy projektàljuk a partnerből ezeket az erzèseket.

3 hónapot én már nagyon soknak tartok arra , hogy megismerek valakit, aki tudja a szàndèkaim , és mèg sem akar mèg randizni.

1 hónap is érdekes, nekem csak olyan kapcsolataim voltak ahol megvolt a testi vonzalom egyből , de hát ki tudja ...

2022. nov. 27. 23:29
 8/25 anonim ***** válasza:
81%

Gyanús, gyanús! Gondoljatok bele első néhány válaszoló!

Ha nektek tetszett egy srác, akkor ha elhívott randizni akkor nem inkább a "na végre" érzés volt bennetek? És örömmel meg teljes erőbedobással készültetek a randira, nem?

Ha pedig a férfi akarna hónapokat várni, akkor ti is furcsállnátok, nem?

Értem én, hogy rengeteg oka lehet ennek. De ha régebbi rossz élmény az oka, akkor nem az ismerkedéssel kellene foglalkozni, hanem terápiába járni, és azon dolgozni, hogy legyen ismét bizalom - saját maga és mások felé is. Nem fair húzni a másik idejét, visszaépíteni némi önbizalmat a kérdező figyelmén keresztül - mely amúgy sem túl stabil önbizalom, ha valójában kívülről ered -, aztán ha sikerült, akkor meg "rájönni", hogy egyébként annyira nem is tetszik, de az ingyen figyelem és kedvesség meg jól jött.

Ingyen figyelem olyan nőnek egy férfitől nem jár, aki tetszik neki, mert annak csak frusztráció és harag lesz a vége.

Szóval ennek a tudatos időhúzásnak bármi is az oka, egyáltalán nem egyenes jellemre vall. Oké, ne legyen testiség, de az azért legyen egyértelmű, hogy közösek a szándékok. Ebbe pedig a "talán majd egyszer randizunk" nem tartozik bele.

Ha egy nő már az elején azt látja, hogy bármit megteszel érte ingyen, kérdező, akkor ez tudat alatt arra sarkallja, hogy kihasználjon, majd eldobjon, mint egy zsepit. Sajnos vagy nem sajnos, de ilyennek alkotta az evolúció és a biológia a nőket, ezt megváltoztatni nem lehet, csak elfogadni, és eszerint meghozni a döntéseket férfiként.

Nem ordenáré módon, de igenis jelezze, hogy merre szeretné, hogy továbbhaladjon az ismerkedés. Kár lenne, ha sok hónap után jönnétek rá, hogy igazából csak párhuzamos ösvényeken haladtok, és ugyan az ezeket elválasztó bokrokon keresztül tudtok beszélgetni, de sosem értek majd el egymáshoz.

2022. nov. 27. 23:55
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

Egyetértek a 7 és 8 válaszolóval (kivéve a zsepis részt, mert nem mindenki gázol át a másikon: ez nem biológia, hanem jellem kérdése).

Ha tetszenél neki, örülne a randinak, nem vonakodna. Max óvatos lenne kötődni meg testileg lépéseket tenni. Ha sokat csalódott, akkor ez érthető, hogy nem akarja elsietni a szexet. De ha igazán bejössz neki, akkor nem kockáztatná meg, hogy baráti jeleket küld, hogy aztán lemondj róla netalán és mással ismerkedj.

Nőként nekem is az a tapasztalatom, hogy már az elején tudom, hogy randizni vagy csak barátkozni szeretnék egy férfival, és ennek eldöntője a vonzalom. Ha csak szimpátia van, akkor az barátság. Ha az sincs, akkor max haver, vagy leginkább semmi.

Szóval azt megérteném, ha hónapokat akar várni a szexszel. De ha ezt egy sima randira mondja, akkor valami nincs rendben. Valószínűleg kedvel, de nem vonzódik hozzád és magát győzködi, mert amúgy rendesnek tart és az eszével tudja, hogy személyiségre jó lennél párnak - hogyne lennél, ha ennyire odavagy érte és mindent megteszel neki.

Sajnálom, én nem sok esélyt látok, hogy ebből kapcsolat lesz. Ha rá is veszi magát, ennyi vonakodás után, kétlem, hogy sokáig tartana.

2022. nov. 28. 05:45
 10/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, mindannyian nagyon rendesek vagytok hogy így kifejtitek a dolgokat, nem gyakran kérdezek itt, de nagyon jó a közösség.

Úgy érzem hogy már a bizalmába engedett, úgyhogy fogok vele erről beszélni, hogy mégis mi az oka annak hogy még nem akar velem randizni.

Bízok benne hogy tényleg csak nagyon óvatos és a vonzalom részéről is megvan.

2022. nov. 28. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!