Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány egyetemen, aki nagyon tetszik. Messengeren ismerkedtünk meg, és nagyon jókat beszélgettünk, de a randit arra hivatkozva elutasította, hogy egy volt párkapcsolata után nem épült még fel teljesen. Azt mondta, hogy ne várjak rá és nyugodtan keressek mást, de lehetnénk barátok is. Azóta gyakorlatilag csak barátokként beszélünk, sikerem viszont egyszerűen nincs azóta sem személyes ismerkedésben, sem interneten. Szeretném megmondani neki, hogy én bármeddig várok rá, mert mindennél jobban szeretném megismerni. Ti mit tennétek a helyemben? Például megmondanátok neki, amit érzek, vagy később álljak vele elő, amikor már talán jobban van?

2022. nov. 27. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Bármennyire is nehéz, én inkább továbblépnék. Nekem ebből az jönne le, hogy nem vagyok az este.

De aztán lehet, hogy nincs igazam, lehet jönnek még páran és megcáfolják azt amit most írtam.

Viszont sok szerencsét a továbbiakban, ne add fel!

2022. nov. 27. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és akkor is úgy gondolom, hogy egyáltalán nem éri meg várni rá.

Ő meg fellabbal az előző kapcsolatban van, vagy tényleg nem tetszel neki mint férfi.

Ne hogy már várj rá, miközben kijelentette, hogy barátság lesz köztetek csak.

Ismerkedj másokkal nyugodtan, sok sikert!

2022. nov. 27. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Talán még annyi adalék érdekes lehet hogy nekem elmondta, hogy ő jelenleg (kb 1 honapja volt ez) csak barátkozni szeretne, és nem akar egyáltalán kapcsolatot.
2022. nov. 27. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem erdemes senkire varni. Ez nem egy kihagyott lehetoseg, hanem egy nem letezo lehetoseg. Koncentralj azokra, akik nyitottak feled.
2022. nov. 27. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja neked valaki, hogy menj rá nyugodtan másra, akkor az azt jelenti, hogy nem veled akar lenni. Ennyi, nem több. Ne várj rá, teljesen felesleges.
2022. nov. 27. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ő tőled, mint férfitól nem akar semmit.
2022. nov. 27. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
hagyd a fenébe!
2022. nov. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!