Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben az alábbi esetben?
én elmennék és vidámlennék,ünnepelném a tesóm örömét. És egyáltalán nem törődnék a többiekkel. Ha kedvesek velem, akkor ok,ha nem,akkor levegőnek nézem őket. De én jólérezném magam és szerintem a tesód is jobban örülne.
2011. ápr. 27. 18:23
A tesód kedvéért menj el.
De nem kell semmilyen bántást elviselned, amikor elkezdenek veled bunkózni, megköszönöd a szíves látást, és hazamész.
Így rád kvázi nem haragudhat, felnőtt embernek meg illik ilyen alkalmakkor moderálnia magát, és normálisan viselkedni. A vőlegény rokonainak is!
2011. ápr. 27. 18:27
szerintem én elmennék. ez a Te testvéred esküvője. akik nem látnak szívesen, azokkal nem beszélgetsz, ennyi. az ülésrendnél nyilván figyelembe fogják a tesódék venni a helyzetet, és nem olyan mellé ültetnek, aki nem kedvel Téged. nálunk is volt olyan a rokonságban, akik nem kedvelik egymást (pedig testvérek, csak összevesztek, és haragban vannak). nem egy asztalnál ültek, és kész. elfér ott mindenki :)
2011. ápr. 27. 18:29
4/8 A kérdező kommentje:
Belegondoltam,hogy milyen érzés lesz úgy odamenni,hogy tudom hogy a pokolba kívánnak.Főleg azért nehéz mert a testvérem részéről csak ketten lennénk.Mindenki más a férj jelölt családjához tartozik.Kicsi lagzi lesz,csak szűk családi kör.
De mi a bajuk veled? Mindenesetre ne hagyd szegény tesódat együtt. Es próbàljatok mindent megtenni, hogy ne tudjanak széjjel vàlasztani benneteket.
2011. ápr. 27. 18:38
Menj el. A testvérednek csak te vagy élő rokona.
Ha annyira zavar, hogy a vőlegény rokonsága a pokolba kíván, akkor gondolj arra, hogy igaz, hogy neked rossz érzés, de te egymagad mindegyikük "örömét" elvetted azzal, hogy ott vagy: nekik is rossz érzés, hogy téged ott látnak.
2011. ápr. 27. 19:45
Még ha nem is te lennél az egyetlen a családotokból az, aki képviselheti a menyasszonyt, akkor is jogod van/illő ott lenni a testvéred menyegzőjén!
Esetleg vigyél magaddal valakit, akit ő is ismer, vagy közös barát/barátnő, így nem érzed magad olyan egyedül.
És igen, én a helyedben buliznék egy jót a lagziban is! Hisz egyszer megy férjhez az ember testvére!
:)
2011. ápr. 27. 23:11
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben,megfogadom a tanácsaitok és elmegyek.Csak mindig eszembe jut mennyire rosszul éreztem magam egyszer a karácsonyi vacsorán náluk.Ott ült a férfi sok testvére meg a szülei és én.Senki nem szólt hozzám egy szót se.Nevetgéltek és jól érezték magukat.Ha esetleg megszólaltam akkor meg sem hallották.Nagyon kellemetlen volt.Csak a testvérem miatt hívtak meg és kirekesztettek.Talán most másképp lesz!
Kapcsolódó kérdések: