Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennétek a helyemben?
Én is voltam hasonló helyzetben, a gimiben volt egy srác akivel barátok lettünk, aztán beleszerettem, de összejött egy barátnőmmel. Én ezt úgy oldottam meg, hogy megszakítottam velük minden kapcsolatot, aztán nekem is lettek párkapcsolataim (az első szintén 20 évesen:)) Sajnos mind a kettő szakítással végződött, pedig az egyikbe nagyon szerelmes voltam, emiatt szinte semmissé vált amit az először említett srác iránt éreztem.
Szóval már sem az előbb említett sráccal sem a régi barátnőmmel nem tartottam a kapcsolatot, amikor egyszer csak jött egy meghívó az esküvőjükre. Addigra én már elengedtem ezt a srácot, semmit nem éreztem iránta, pedig párszor össze is futottunk random, de mégis úgy döntöttem hosszas gondolkodás után hogy nem megyek el. Azért, mert nem tudtam milyen érzelmeket hozna fel ez bennem és úgy voltam vele hogy inkább megkímélem magam. Ha te még érzel is iránta valamit, akkor szerintem semmiképpen ne menj el. Annó meg voltam hívva az exbarátom esküvőjére is, oda gondolkodás nélkül nem mentem el, mert biztos voltam benne hogy nagyon rossz hatással lenne rám eddigi életem legnagyobb szerelme esküvőjén ülni. Piszkosul nehéz időszak volt az az életemben...
Egyébként csatlakoznék az előttem szólóhoz, szerintem is csak te érzed úgy hogy szánalmas az életed.
Kitartást, tudom hogy ez nagyon nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!