Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tetszem? Vagy meleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem? Vagy meleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja ismerkedtem meg az új munkahelyemen a főnökömmel. Nagyon jóképű, sármos pasi. Írunk, beszélgetünk, hülyülünk napi szinten egymással.

Aztán utaltam arra hogy bejön nekem, erre a válasz hogy reméli nem gondolom komolyan amiket írok, és hogy bízik benne hogy csak hülyeségnek szántam. :(

Nagyon rosszul esett, hülyén éreztem magam, a következő írásom már csakis a munka kapcsán volt. Nincs barátnője, se felesége, se gyereke. Szabad préda. Viszont azt is hallottam hogy meleg lehet.

Nem tudom mit gondoljak vagy mit higyjek, hogyan tovább.

2022. nov. 23. 20:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Milyen kétértelmű megjegyzései voltak pl?
2022. nov. 23. 21:12
 12/24 A kérdező kommentje:
A mult héten nagyon beteg voltam, és azt mondta hogy hoz nekem "rudoncseppet" majd ő kikúrál. Csak egy a sok közül ami most eszembe jutott.
2022. nov. 23. 21:15
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Rúdon csepp? Vajon mire gondolhatott?
2022. nov. 23. 21:17
 14/24 A kérdező kommentje:
A hanglejtéséből és ahogyan mondta valószínű nem a gyógyszertárból akarta hozni...azért ennyire hülye nem hinném hogy vagyok, hogy ezt félre értettem volna, bár aztán már nem lepődök meg magamon... :/
2022. nov. 23. 21:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát na van benne valami, lehet beijedt lol.

Hm, ha tényleg bejossz neki amúgy akkor úgyse fogja kibirni :D

Úgyhogy mivel te kezdemenyeztel, most vagy vársz, vagy elfelejted akármilyen nehéz is lesz.

2022. nov. 23. 21:19
 16/24 Noren1989 ***** válasza:
100%
#13, Rudamoncsepp a rendes neve. A.k.a getzi.
2022. nov. 23. 21:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Én nem szólok, nem írok, nem csinálok semmit! Én már nem merek még levegőt se venni...nagyon rossz volt így is, mert nekem tényleg bejön :( nem akarom hogy mégjobban elutasítson. Felfogom, elfogadom és részemről nem teszek semmit!
2022. nov. 23. 21:24
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Te meg adsz neki G-vitamint, gondolom!
2022. nov. 23. 21:26
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
Akarom mondani ő!
2022. nov. 23. 21:27
 20/24 anonim ***** válasza:
43%

Ne is, ez épp elég volt. xD

Mármint eskü bírom, hogy bátor vagy de sajna fél, gyáva vagy csak ilyen flortolos fajta minden csajjal, aki bejon neki.

Amúgy lehet simán bi is, vagy azért nincsen családja, mert nőszomorito, értsd itt is ott is hulyit és képtelen komoly párkapcsolatra.

De az biztos, hogy ha tetszel neki és küldi a jeleket, érintget akkor előre tisztazzatok, hogy mit akartok, mert ha te többet szeretnél ne menj bele, egyáltalán nem éri meg :)

#7es, 11-es & 15-os voltam.

2022. nov. 23. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!