Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg haveromnak tetszem (lány vagyok), most ez mi?
22 éves lány vagyok, a legjobb meleg haverom 28 éves. Nagyon helyes pasi, úgy ismerkedtünk meg, hogy nekem tetszett ezért kezdeményeztem, de közölte, hogy ő meleg, ez van. :)
Bele törődtem, és legjobb barátok lettünk. VISZONT!
Nem tudom hova tenni ezt az egészet. Alapból, amikor még nem tudtam, hogy meleg, csomót jött oda csókolózni velem bulikban. Aztán kb fél éve! MINDEN NAP beszélünk, folyton felhív, vagy ír, hogy mi történt vele, én hogy vagyok, stb. Volt, hogy felhívott részegen, hogy ő nagyon szeret engem,és hogy ugye én is őt.
Aztán mostanában folyton mondja, hogy szeretne velem szexelni, illetve részegen mindig mondja, hogy milyen jó nő vagyok. De csak fiúval volt eddig kapcsolata, szex, hosszútávú, fiúkkal élt együtt, illetve előttem is fiúkkal kavar.
Őszintén, engem ez nagyon összezavar, mert amúgy nagyon fontos nekem, és nem akarok ebbe érzelmileg bele folyni. Tudom, már benne vagyok nyakig...nektek mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!